Stolpboerderij/boerderijcamping
Schapen en koeien
Kanotochten over de Tjonger
Je kunt een Hottub huren
Fietstochten
Tjeukemeer/zwemmen/varen
Eigen vissteiger
Zwemmen, vissen, suppen, windsurfen

Boeken op camping BoerenBed Hoeve Waterschap? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping BoerenBed Hoeve Waterschap, Friesland

Glampen in het Friese Echtenerbrug kan zeker op Hoeve Waterschap. Gert en Crista Diever en hun kinderen heten hun gasten van harte welkom bij hun gerestaureerde Stolpboerderij. Dit mooie boerenbedrijf is gelegen in het weidse Friese landschap en ligt op loopafstand van de Pier Chirstiaanvaart. Deze vaart verbindt het riviertje de Tjonger en het Tjeukemeer. De gasten zullen zich zeker vermaken bij de grote vissteiger, hier kun je vissen, zwemmen en van hieruit kun je een kanotocht maken. Tussen de vaart en de Boerenbed huistenten ligt een weiland en daar lopen de schapen en lammetjes gezellig te blaten.

Vervelen kan gewoon niet op deze boerderij
Op de boerderij worden Blessumer schapen gehouden en koeien gemolken. De eigenaren van Hoeve Waterschap hebben een vrijwillig melksysteem-robot, waarbij de koeien zelf mogen kiezen wanneer ze gemolken worden. Hierbij is dus geen hulp nodig, maar bij andere werkzaamheden zijn alle gasten van harte welkom. Je kunt je natuurlijk de hele dag vermaken bij de uitgebreide dierenweide waar je knuffelkippen, geiten, cavias, kalveren, konijnen en zelfs pony's vindt. Verder zijn er schommels, glijbanen, zandbad en een speelhuisje.

Maar ook voor de waterratjes is er genoeg te doen.
Het Tjeukemeer ligt niet al te ver van de boerderij, hier kun je heerlijk varen of zwemmen.
Vanaf de boerderij zijn diverse fietsroutes uitgestippeld. Op deze manier kun je het natuurgebied de Brandemeer en de Rottige Meenthe bezoeken. Maar er zijn nog meer leuke activiteiten in de omgeving denk maar het nationale park de Weerribben, het Kameleondorp, het Kuinderbos en natuurlijk het Tjeukemeer waar je kunt zwemmen, zeilen en bootje varen. Verder zijn diverse leuke activiteiten: kampvuurkar, pannenkoeken bakken, ponyrijden etc.

De safaritenten met privé douche in of naast de tent, staan op ruime kampeerplekken met weids uitzicht over de weilanden en de Pier Christiaanvaart. Heel erg leuk voor de gasten: bij Gert en Crista kun je een grote familietobbe huren. Deze tobbe wordt geplaatst bij je eigen Tent, zodat je hup vanuit de bedstee, plons in de tobbe kan springen... Vergeet niet een vers appeltaartje of een lekker Fries biertje te halen bij de gastvrouw in het boerderijwinkeltje.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hoeve Waterschap!


Boeken op BoerenBed Hoeve Waterschap

BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!