Zeer rustig gelegen boerderijcamping
Op korte afstand van rivier
Overdekt zwembad
Gloucester bezoeken
Honden toegestaan
Boerderijwinkeltje en pizza oven
Bourton-on-the-Water mooi dorp Engeland
Fietsen, wandelen
500 m

Boeken op camping BoerenBed Moor Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Moor Farm, Centraal Engeland

Een glampvakantie in Engeland plan je perfect op BoerenBed Moor Fram. Deze boerderij ligt op korte afstand van Gloucester. Je zult versteld staan bij het oprijden van de toegangsweg naar dit mooie plekje. Op minder dan 10 kilometer vanaf het eeuwenoude Gloucester en een korte wandeling vanaf de riviermonding van de rivier Severn, is dit het perfecte plekje voor een heerlijke kindvriendelijke vakantie. Je tenthuisje staat tussen de bomen, uitkijkend op de schapen, kippen en een kudde met zeldzame Gloucester Cattle runderen.

Als je de Boerderij op komt valt direct de eeuwenoude wijngaard op
Daarna de bijzondere kudde Gloucester koeien die staat te grazen bij de rivier de Severn. De centrale binnenplaats geeft je het gevoel dat de tijd hier heeft stil gestaan. Je leert al snel de drie generaties kennen die op de Boerderij aanwezig zijn. De gastvrijheid en passie voor dit bedrijf geven je meteen een welkom gevoel. Daarna ga je met je nieuwe vrienden verstoppertje spelen of misschien wel zwemmen in het overdekte zwembad. En misschien mag je daarna wel mee helpen de schapen binnen te halen. In het boerderijwinkeltje kun je verse producten halen voor een lekker maaltijd die wordt bereid op de houtkachel.

De kindern zullen het heel erg naar hun zin hebben op deze boerderij
Heerlijk spelen rondom de tenten en verstoppertje spelen. De ouderen kinderen en hun ouders kunnen naar het kanaal, 5 km. van de boerderij, waar zij kunnen vissen. Vanaf de camping kun je diverse leuke steden en dorpjes bezoeken. Maak een historische trip door het prachtige Gloucester, een boottocht op de Severn, wandelen in het westen van Cotswolds of de ‘grens’ oversteken van het naburige Wales. Ook Bourton-on-the-Water is een bezoek waard. Dit charmante dorpje is regelmatig uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen van Engeland!


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Moor Farm!


Boeken op BoerenBed Moor Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Moor Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs