Boerderij hoog op berg, uitzicht Bala meer
Kindvriendelijke omgeving
Biologische boerderij/ Welshe Schapen
Kanoën, kajakken, raften en windsurfen
Wandelen, mountainbiken
Lente: lammetjes
Honden toegestaan
Boerderijwinkeltje
200 m

Boeken op camping BoerenBed Pant y March Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Pant y March Farm, Wales

Wil jij graag Wales ontdekken vanaf een mooie glampingplek? Lodgetenten met een Hottub vind je op BoerenBed boerderij Pant y March Farm. De Boerderij ligt hoog op de berg en heeft een adembenemend uitzicht op het Bala-meer oftewel 'Llyn Tegid Wales' dit is het meest natuurlijke meer in Wales. Het is een onberoerd bergachtig gebied waar de kinderen heerlijk en veilig kunnen rondrennen. Door het bergachtig landschap zul je op deze boerderij weinig zwaar werktuig tegen komen. De families Jones houdt 300 typisch Welshe schapen op een traditionele, biologische en duurzame wijze.

Lekker actief buiten zijn
Als bezoeker en gast zul je hier een exclusief gevoel krijgen, er staan slechts 7 lodgetenten en dit geeft veel privacy. De plek waar de Tenten staan, is zeker een van de mooiste locaties. Vanaf je Tent kun je het Bala-meer zien en de omliggende bergen en heuvels. De zonsondergangen zijn dan ook heel spectaculair. Zodra je hier aankomt, zullen de diverse watersportmogelijkheden je gelijk opvallen, zoals kanoën, kajakken, raften en windsurfen. De oevers van het Bala-meer liggen op 20 minuten lopen voor als je zin hebt in een duik.

Je kunt ook kiezen voor een korte wandeling over de heuvels of een pittige wandeling langs de kilometers lange wandelpaden. Je kunt de 45 minuten prachtige wandeling maken naar The Eagles Inn bij Llanuwchllyn voor een echte Engelse zondagse lunch. Ook leuk: het Bounce Below, een indoor grot trampoline park.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Pant y March Farm!


Boeken op BoerenBed Pant y March Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Pant y March Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs