Centraal in Engeland op de boerderij
Een beekje op de boerderij
Vissen, bootje varen
Boerderijwinkeltje
Honden toegestaan
Hottub, pizza oven
Shrewsbury en Ludlow bezoeken
Goede restaurants in de omgeving
500 m

Boeken op camping BoerenBed Upper Shadymoor Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Upper Shadymoor Farm, Centraal Engeland

Logeren in een echte lodgetent met sanitair op nog geen uurtje rijden van Birmingham, Central Engeland? Kevan en Joy Fox willen graag hun verhalen en belevenissen op de boerderij met hun gasten delen. Vanaf deze boerderij kun je veel ondernemen. Heerlijk wandelen over de Shropshire Hills, Stiperstones en Long Mynd.

Centraal Engeland op de grens met Wales
De familie Fox woont elf jaar op Upper Shadymoor farm samen met hun vier kinderen. De Boer en Boerin zullen je zoveel vertellen over deze omgeving dat je wel verliefd moet worden op Wales en omgeving. De Boerderij ligt in een zeer vredige omgeving met een charmant boerenhuis typerend voor deze regio.

Actief op vakantie en/of lekker in de Hottub?
De Boerderij is beoordeeld als Feather Down’s (Engelse merknaam) meest sportieve Boerderij. Upper Shadymoor is een natuurlijk waterpark, met een beekje op de 200 hectare grond. Naast het zwemmen en varen met boten, kunnen de kinderen lekker springen op de water trampoline*. Terwijl de ouders een oogje in het zeil houden vanuit de hottub*. Je kunt ook forelvissen op deze Boerderij. Alles wordt voor je geregeld: van vishengels tot vliegvislessen* door de zoon Gregory. (* Extra bij te boeken).

Als je houdt van goed eten tijdens je vakantie, kun je ook genieten van de producten welke verkocht worden op de Boerderijwinkel. De schappen in de Boerderijwinkel zijn ruimschoots gevuld met hertenvlees, duif, fazant, eend, konijn en Kevan's kant-en-klare maaltijden. Wil je een keer echt verwend worden en mag het best culinair zijn, dan zit je in deze omgeving zeker goed. Er zijn diverse goede restaurants, zelfs met Michelinsterren, maar ook leuke eetcafés.

Ontdek Shropshire en nog veel meer
Wandel over de Shropshire Hills of langs het water. Bezoek de middeleeuwse steden Shrewsbury en Ludlow. Shrewbury heeft meer dan 600 beschermde gebouwen en Ludlow is een culinaire hoofdstad die beroemd is om zijn kasteel- en theaterfestivals. Voor natuurliefhebbers zijn er tal van wandelingen rond de Shropshire Hills.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Upper Shadymoor Farm!


Boeken op BoerenBed Upper Shadymoor Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Upper Shadymoor Farm safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs