Familiecamping aan Costa Smeralda, Sardinië
Direct aan het strand
Grotendeels beschawduwde terrassencamping
Restaurant
Aanlegsteiger, bootverhuur, duikschool
Diverse sportvelden
Animatie hoogseizoen alle leeftijden
Eilanden bezoeken

Boeken op camping Capo d'Orso? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Capo d'Orso, Sardinië

In het noorden van Sardinië, aan de Costa Smeralda, ligt de terrassencamping Capo d'Orso. Driesterrencamping Capo d Orrso ligt direct aan het strand, vlakbij de granieten rotsformatie die lijkt op een beer, vandaar de naam Capo d'Orso. De camping ligt in een groene omgeving direct tegenover de Maddalena archipel.

Een mooie groene camping met goede voorzieningen
Het restaurant, de mini-supermarkt en de receptie liggen bij elkaar op een plein. Er is een duikschool op de camping, waar je duikexcursies en -lessen kunt boeken. Er zijn diverse sportvoorzieningenb. Bij de camping is een aanlegsteiger voor boten, en er is de mogelijkheid om te kanoën, te surfen en te zeilen. Daarnaast zijn er enkele sportvelden om lekker te voetballen of te tennissen. Het fanatieke animatieteam zorgt voor vele uurtjes plezier voor alle leeftijden. De miniclub is er voor de kleintjes, evenals een leuke speeltuin. Mocht je trek hebben na een dag op zee dan kun je 's avonds het restaurant op de camping bezoeken en daarna een frisje of wijntje drinken aan de bar.

Watersport, zon, zee en geschiedenis
De camping is volledig omgeven door strand en zee, een perfecte locatie voor zonaanbidders maar ook watersporters zullen het hier naar hun zin hebben! De Costa Smeralda is prachtig met granieten rotsformaties, ontelbare baaitjes en het glasheldere water. Excursies worden georganiseerd naar archeologische vindplaatsen in de buurt en naar de eilanden van de Maddalena Archipel. Bijzondere foto’s maak je bij Capo d’Orso en Capo Testa. Er is bootverhuur op de camping zodat je een bootje kun huren om zelf langs de kust te varen. De plaatsjes Palau, Porto Cervo, Arzachena en Cannigione zijn leuke dagtrips.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Capo d'Orso!


Boeken op Capo d'Orso

Op camping Capo d'Orso vindt u meerdere kampeerorganisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door VacanceSelect en Suncamp. SunLodges en Suncamp verhuren glamping stacaravans. Staanplaatsen worden aangeboden door VacanceSelect en Suncamp.