Côte O Carnac (ex Le Rosnual)

Groene camping 3 km. van stranden
Buitenbad en binnenbad verwarmd
Animatie hoogseizoen (8 tot 11 jaar)
Sauna, bubbelbad, multisportterrein etc.
3 km

Boeken op camping Côte O Carnac (ex Le Rosnual)? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Côte O Carnac (ex Le Rosnual), Bretagne

Camping Carnac (voorheen Rosnual) ligt even buiten Carnac, dat 10 km ten zuiden van Auray ligt. De centrale ligging met de menhirs van Carnac op slechts 15 minuten fietsen maakt dit een camping die erg geliefd is. Maak een boottocht naar het eiland Belle-Ile, ontdek de wilde kustlijn van Quiberon, wandel langs de Golf van Morbihan, zoek bij eb de schelpen op het wad, of doe een dutje op het strand.

Een camping met goede voorzieningen aan de Golf van Morbihan
Op slechts 3 km van de mooie stranden van Carnac biedt deze camping alle voorzieningen die je nodig hebt om optimaal van je vakantie te genieten: restaurant, bar/snackbar, afhaalmaaltijden enz. Op het campingterrein ligt een 300 m2 groot zwembadgedeelte met een omvangrijk buitenzwembad met waterglijbanen, een verwarmd kinderbad en een verwarmd overdekt zwembad met spa bad. Inhet hoogseizoen is er geen tijd om je te vervelen dankzij de vele activiteiten die overdag en in de avond aangeboden worden. Naast een verwarmd, overdekt zwembad beschikt u o.a. over een snackbar en minimarkt. In juli en augustus rijden er busjes van de camping naar het strand.

In de voetsporen van Asterix, ontdek je hier met de kindereneen regio met prachtige landschappen.
Carnac dankt zijn naam vooral aan de ongeveer 3000 menhirs die er kunnen worden bewonderd. Ongeveer 6500 à 4000 jaren geleden werden deze grote stenen door de primitieve mens geplaatst. Mysterieus en indrukwekkend. De kust bij Carnac is afwisselend. Je kunt rustige kriekjes opzoeken, brede zandstranden vinden of in de golf de Morbihan met een zeilbootje 'verdwalen'.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Côte O Carnac (ex Le Rosnual)!


Boeken op Côte O Carnac (ex Le Rosnual)

VacanceSelect verhuurt op camping Côte O Carnac (ex Le Rosnual) stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs