Grote gezinscamping aan strand
Zwembad met glijbanen
Animatie in het hoogseizoen
Zon, strand en zee
1 uur met auto naar Barcelona / Tarragona
1.30 uur naar vliegveld Barcelona
Strandvakantie aan de Costa Dorada
Kindvriendelijke camping
150 m

Boeken op camping Creixell? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Creixell, Cataluña

Op korte afstand van de prachtige stranden aan de Costa Dorada ligt Camping Creixell. Je vindt hier alle voorzieningen voor een fijne Spaanse vakantie. Het animatieteam kan niet wachten om haar programma te presenteren. Verder kun je zowel Tarragona als Barcelona bezoeken. Dus al met al een heerlijk vakantie-adres waar je een strandvakantie perfect kunt combineren met cultuur en een bezoek aan een paar fantastische steden in Spanje.

Waterratjes kunnen hun hart ophalen
De zon schijnt hier gemiddeld zo’n 2500 uur per jaar, dus afkoelen in de Middellandse Zee is echt geen straf. Ook kun je een duik nemen in het zwembad van Creixell. En de leuke waterglijbaan en de aquarobiclessen zorgen voor heel wat gezellige en zonnige uurtjes. Ook kun je lekker fit blijven op het sportveld. En natuurlijk heb je trek na zo'n actieve dag, dus een bord vol Spaanse hapjes in het restaurant maakt deze vakantiedag compleet. En de jongste gasten? Die vervelen zich al helemaal niet want daar zorgt het animatieteam voor.

Costa Dorada een heerlijk vakantiegebied
Nu je op nog geen 80 kilometer van Barcelona logeert, bezoek je vast deze mooie ‘stad van Gaudi’. Vergeet echter niet om Tarragona, de stad even ten zuiden van Creixell de Mar te bezoeken. De Catedral de Santa Maria de Tortosa heeft grote indruk bij ons achtergelaten. De Romeinen, Germanen, Moren en christenen, ze hebben allemaal hun stempel gedrukt op deze kathedraal. Behalve kerken kun je hier natuurlijk ook winkeltjes bezoeken en loop zeker de gerenoveerde Mercat Central in. Hier hangen de grote Iberico hammen, liggen vissen en schelpdieren in alle soorten en maten en vind je kraampjes met kleurige groenten en fruit. Geniet van de tapas, cortado (expresso) of een vino bij een van de barretjes. Mocht je kiezen voor een middagje slenteren door Tarragona let dan vooral op de streettart die je overal terug ziet..

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Creixell!


Boeken op Creixell

Vacanceselect verhuurt op camping Creixell stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs