Omringd door bos en heide
Binnen- en buitenzwembad
Ruim opgezet park
Tussen de Grote Peel en de Strabrechtse heide
Wandelpaden, ruiterpaden en fietspaden
27-holes golfbaan naast de deur
Boscafé De Soete Inval met terras en speeltoestellen
20 min. van Eindhoven

Boeken op De Heihorsten? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over De Heihorsten, Noord-Brabant

Het nieuwe park De Heihorsten ligt tussen de bossen en heidevelden van de Strabrechtse en Somerse heide, en met de Grote Peel dichtbij. De rietgedekte vakantiewoningen hebben een historische bouwstijl en zijn modern en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien.
Het park is nog in aanleg maar gasten zullen daar zo weinig mogelijk last van hebben. Het overdekte zwembad is vanaf 1 juli 2022 geopend.

Dit is volop genieten van natuurgebieden en een golfbaan op korte afstand
Begin de dag met een ontbijtje op je eigen terras met verse broodjes uit de parkwinkel en bedenk wat je die dag gaat doen. Misschien wandelen door de uitgestrekte bossen en heide, of een balletje slaan op de naastgelegen 27-holes golfbaan de Swinckelse, of paardrijden vanaf de manege 't Keelven? Of ga lekker zwemmen met de kinderen in het buitenzwembad bij het centrumgebouw. Of als het minder weer is in het binnenbad!

Kies een mooie route uit en ontdek de omgeving van het park per fiets. Bezoek een terrasje in het gezellige Someren een hapje en een drankje. Ben je op zoek naar meer stads vermaak? Proef Weerter vlaaien in het Limburgse Weert of ga uitgebreid shoppen in Roermond. En ook voor een dagje cultuur snuiven in designhoofdstad Eindhoven is De Heihorsten een ideale uitvalsbasis.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar De Heihorsten!


Boeken op De Heihorsten

Roompot Vakanties verhuurt op De Heihorsten chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs