Bekijk grote foto's
Knusse familiecamping op Walcheren
Aan het strand
Maritieme en historische stadjes
Gratis WiFi
Wandelen en fietsen
Bezoek Middelburg en Vlissingen
Zwemparadijs op Hof Domburg gratis
Veere, Domburg en Westkapelle

Boeken op Dishoek? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over Dishoek, Zeeland

Een vakantie op Walcheren betekent de frisse zeewind in de neus en uitzicht over het water. Camping Dishoek ligt op een prachtige locatie, vlakbij zee. De ligging onder aan de duinen met aan de andere kant van de duinen het mooiste strand van Nederland is werkelijk perfect. Met uitstekende voorzieningen, een gezellig eetcafé, een supermarkt, de Koos Kids Club (hoogseizoen) en gratis sport- en animatie activiteiten (hoogseizoen) is er voor jong en oud van alles te beleven. Je vindt hier dus alles voor een fijne vakantie aan zee.

Een fantastisch vakantiegebied voor het hele gezin
Kamperen aan het strand, dat kan bij 4 sterrencamping Dishoek. De stranden bereik je te voet in 10 minuten. Camping Dishoek is een echte familiecamping direct aan de voet van de duinen gelegen. In het nabij gelegen natuurgebied is het fantastisch wandelen en/of fietsen. Trek na al die activiteiten, geen probleem op het vakantiepark is een pizzeria, een gezellig eetcafé en een à la Carte Restaurant. Verder liggen de badplaatsen Zoutelande, Domburg maar ook Veere op korte afstand. Hier vind je volop leuke centra met gezellige restaurants en terrasjes.

Zeeland ontdekken
De Zeeuwse stranden zijn overal dichtbij op Walcheren. En wat wel heel bijzonder is dat deze stranden een van de schoonste stranden aan de Nederlandse kust zijn. Jaarlijks worden veel Zeeuwse stranden onderscheiden met een Blauwe vlag, dat staat garant voor zorgeloos vakantieplezier want je vindt er strandbewaking, een EHBO post, toiletten, afvalbakken en voorzieningen voor mindervaliden.

Als gast van Camping Dishoek kun je gratis gebruik maken van het zwemparadijs op Hof van Domburg. Hier vind je waterplezier voor jong en oud. De leuke Zeeuwse steden zoals Vlissingen en Middelburg maar ook Veere liggen op korte afstand van deze camping. Verder moet je zeker het Arsenaal in Vlissingen met de kinderen bezoeken en vergeet het Bunkermuseum in Zoutelande niet. Leuk om te bezoeken zijn ook het Klimbos Westerschouwen, miniatuurpark Mini Mundi en museum de Schotse Huizen in Veere. Kortom een vakantie in

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Dishoek!


Boeken op Dishoek

Roompot Vakanties verhuurt op Dishoek chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen Dishoek
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.3
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  8.0
 • Sanitair
  7.0
 • Kinderen
  9.0
 • Horeca
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   v. Hattum - hoogseizoen 2018, met gezin
  15-08-2018
   v. Hattum
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Sanitair
  7
 • Kinderen
  9
 • Horeca
  7
 • Een heerlijk vakantiepark met de perfecte ligging voor een strandvakantie. Verder een gastvrije en vriendelijke omgeving. Huisjes netjes, wel wat verouderd maar zeker schoon.