Het strand van Pentrez op slechts 20 m afstand
Verwarmd zwemparadijs voor groot en klein
Wellness- en schoonheidscentrum
Krachttraining- en fitnessruimte
Entertainment en avondvermaak, lokale folklore
Vlak bij de mooiste plekken van de Finistère
 Beschrijving

Over camping Domaine de Ker Ys, Bretagne

Camping Domaine de Ker Ys in St. Nic is een kleinschalige camping waar kinderen tussen de 6 en 14 jaar zich prima zullen vermaken, met als grootste attractie het nieuwe waterpark en natuurlijk de perfecte ligging bij het strand van Finistère. 4 Sterren Camping Le Ker Ys in Bretagne ligt in Saint Nic. Saint Nic is een authentiek Bretons dorp aan de prachtige kust van de Finistère. Op 20 meter van het strand biedt camping le Ker'Ys een prachtig uitzicht zowel over de Atlantische oceaan als de Bretonse heide!

Op de camping kun je volop genieten van het grote waterpark (verwarmd zwembad, glijbanen, waterval en jacuzzi). ´s Morgens is het moeilijk kiezen tussen het fijne strand of het leuk aangelegde zwembad met glijbanen en een apart kleuterbad. Verder zijn er voor de jongste bezoekers van camping Ker Ys een fijne speeltuin en groot springkasteel. Voor watersportliefhebbers en zonaanbidders is dit natuurlijk ook een ideale vakantieplek.

Zin in een uitstapje, bezoek dan zeker de plaatsjes Locrona en Quimper. En vergeet dan ook niet het Museum Océanpolis in Brest niet te bezoeken, dat is genieten voor jong en oud! --


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Domaine de Ker Ys!

 Aanbieders
 Accommodatie
 Plattegrond
 Video
 Kaart
 Regio
 Beoordelingen