Kleine charmecamping Périgord Noir (terrasvormig)
Zwembad buiten met terras
Mooi zwem- en vismeer
Restaurant aan het meer

Boeken op camping Du Coucou? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Du Coucou, Dordogne

In de Périgord Noir ligt deze gezellige kleine Franse camping. De ligging in een groene omgeving en bij een leuk recreatiemeer maakt dit een kleine aantrekkelijke camping. De omgeving van de camping bestaat uit een glooiend heuvellandschap zo kenmerkend voor de Dordogne. Behalve het leuke zwembad kun je in het hoogseizoen heerlijk zwemmen en spelen op de grote waterspeeltoestellen in het meer. Ook kunnen visliefhebbers hier hun hart ophalen.

Lekker actief bezig zijn en afkoelen
De camping is dan wel erg klein maar de voorzieningen zijn er volop. Wat dacht je van het zwembad voor een frisse duik na een actieve dag? Verder kun je met je vrienden afspreken bij het meer, hier liggen diverse leuke waterglijbanen en andere waterspeeltuig. Ook bevindt zich hier een leuk restaurant met bar. De sportieve gast kan zich uitleven op het multisportterrein. In het hoogseizoen worden er leuke activiteiten aangeboden, zoals sporttoernooitjes en petanque wedstrijden.

Een heerlijke regio om te ontdekken de Périgord Noir
Ontdek vanaf jouw charmecamping deze fijne regio. Voor lekkerbekken zijn hier diverse gastronomische uitdagingen. Bezoek de diverse leuke marktjes met streekproducten. Verder liggen er in de directe omgeving van de camping diverse mooie wandelroutes. De waterliefhebbers kunnen een kanotocht inplannen. Of een bezoek aan het mooi kasteel in Hautefort en de grotten in Tourtoirac of Lascaux. Verder liggen de mooie historische stadjes zoals Sarlat en Périgeux op rij-afstand. Meer actie, wat dacht je van paintball, boomklimmen of speleologie. Alle informatie over deze activiteiten kun je bij de receptie van de camping krijgen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Du Coucou!


Boeken op Du Coucou

Vacanceselect verhuurt op camping Du Coucou stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs