Bekijk grote foto's
Vakantiepark en volop waterrecreatie
Zwembad naast het resort
Speeltoestellen
Golfbaan direct naast het resort
(à la carte) Restaurant direct naast het resort
Fietsverhuur
Bootverhuur en volop watersport
9-holes golfbaan op korte afstand

Boeken op EuroParcs Aan de Maas? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over EuroParcs Aan de Maas, Gelderland

WATERBELEVING schrijf je op EuroParcs Resort aan de Maas, gelegen in de Dorpswaard nabij Kerkdriel, in hoofdletters. EuroParcs Resort aan de Maas in de Bommelerwaard, ook wel Riviereneiland of kortweg Rivierenland genoemd, biedt alles wat een vakantievierend gezin zoekt: heerlijk en vooral ook veilig zwemwater, waterrecreatie dankzij (snel) vaarwater, een jachthaven en een mooi uitzicht over de zijtak van de Maas. De open vaarverbinding vanaf de Maas in combinatie met de jachthaven maakt EuroParcs Resort aan de Maas ook uitstekend bereikbaar voor vaarliefhebbers.

Watersport, fietsen en wandelen
EuroParcs Resort aan de Maas biedt echter meer dan alleen waterbeleving: het vakantiepark is extra aantrekkelijk voor vakantievierende gezinnen doordat het aan een 9-holes golfbaan ligt. Daarnaast is recentelijk tussen EuroParcs Resort aan de Maas en de zwemvriendelijke zijarm van de Maas een Maasboulevard aangelegd die het resort met het nabijgelegen Kerkdriel verbindt. Deze boulevard is zowel geschikt voor fietsers als wandelaars. En wat betreft de zijarm van de Maas: die leent zich ook uitstekend om te suppen, te flyboarden, heerlijk te ravotten op drijvende plastic eilanden of om met een kleine boot het water op te gaan!

Dagje Uit op korte afstand
EuroParcs Resort aan de Maas is bovendien centraal in Nederland gelegen. Je staat in een half uur met de auto op de parkeerplaats van De Efteling, Den Bosch met zijn sfeervolle centrum ligt op een kwartier rijafstand en er zijn in de directe omgeving van Kerkdriel aansprekende natuurgebieden, zoals het Kloosterwiel en Kil van Hurwenen.

Resort aan de Maas biedt kortom voor alle type vakantievierder de vakantiebeleving die hij en/of zij zoekt: reuring bij, in of op het water, de gezellige drukte van een dorp of stad of juist de stilte van de natuur. Kortom, dit eilandresort doet je echt even afdwalen van jouw dagelijkse beslommeringen!

Vakantiewoningen aan het water
Op vakantiepark aan de Maas kun je vakantiehuizen huren direct aan het water! Maar niet ál onze accommodaties staan aan het water. Wil je graag zeker weten dat jouw vakantiewoning aan het water staat? Neem dan contact op met Europarcs.

Ontwikkelingen op het vakantiepark
Het nieuwe vakantiepark in Maasdriel is nog volop in ontwikkeling. EuroParcs doet haar uiterste best om eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Aan de Maas!


Boeken op EuroParcs Aan de Maas

EuroParcs verhuurt op EuroParcs Aan de Maas chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs