EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Nieuw (2019) park bij het Land van Cuijk
Boothelling, Aanlegsteiger en Bootverhuur
Bezoek diverse forten, kastelen en vestigingen
Naast het natuurgebied de Kraaijenbergse Plassen
Luxe vakantiewoningen aan het water
Zwemwater en natuurwater
Wifi op het park

Boeken op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen, Noord-Brabant

Naast het natuurgebied de Kraaijenbergse Plassen ligt EuroParcs Resort de Kraaijenbergse Plassen. Door de ligging rechtstreeks aan het water is dit een perfect resort om heen te gaan met boot; er zijn aanlegsteigers, ligplekken en een boothelling. Ook kan je het park per boot bereiken vanaf de Maas. Geen eigen boot? Geen zorgen, op het park worden ook boten verhuurd! Zo kan je makkelijk de Kraaijenbergse plassen ontdekken vanaf het water.

Een vakantiepark in Noord-Brabant op een toplocatie volop waterpret
Ben jij op zoek naar een bungalowpark aan een grote zwem- en recreatieplas dan zit je op het Resort De Kraaijenbergse Plassen zeker goed. Vanuit jouw bungalow of villa, eventueel met eigen aanlegsteiger heb je een fantastisch uitzicht over het gelijknamige grote natuurgebied. Verken de plassen onder andere met een boot, kano of surfplank. Ook de rivier de Maas ligt op korte afstand.
Ook kan je rond de Kraaijenbergse plassen prachtig fietsen, ook fiets je zo de Staatsbossen van Sint Anthonis in. De combinatie van mooie bossen, heides, zandverstuivingen en de Kraaijenbergse plassen maken deze omgeving perfect voor een fietsweekend. De natuur laat je hier zijn vele gezichten zien.

En ben je fan van de Vierdaagse in Nijmegen?
Op de Kraaijenbergse plassen kan je ook diverse watersporten beoefenen; zo kan je kanoën en surfen op het meer. Maar ook de vogelspotters kunnen hier hun hart op, vanaf verschillende kijkhutten kan je de bijzondere vogels in dit gebied begluren. Liever een dagje shoppen? Met Nijmegen om de hoek, en het authentieke Cuijk, kan je je hart op met diverse winkels en boutieken.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen!


Boeken op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

EuroParcs verhuurt op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs