Bekijk grote foto's
Rustige vakantie aan het water
Jachthaven met ligplaatsen, boothelling
Waterrecreatie en kano- en bootverhuur
Speeltuintje op het park
Fietsverhuur op het park
Broodjesservice, boodschappenservice
Hanzesteden bezoeken
Giethoorn dichtbij

Boeken op Europarcs De Wiedense Meren? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Europarcs De Wiedense Meren, Overijssel

Geniet van een ontspannen vakantie bij de Wiedense meren! In de kop van Overijssel, midden in het Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt EuroParcs de Wiedense Meren. Op dit vakantiepark vier je vakantie op een eiland met aan de ene kant het water van de Beulakerwijde en aan de andere kant de Belterwijde. Het park zelf heeft een jachthaven met ligplaatsen en bij de receptie kun je bootjes huren.

Ontdek met een bootje Nationaal Park Weerribben-Wieden
Je logeert hier in een prachtig gebied, pak je wandelschoenen en vishengel in en vergeet je fiets niet. Nog leuker is het om de omgeving per boot te verkennen. Ga met een eigen of gehuurde boot het water op of neem een verkoelende duik vanaf de steiger bij je vrijstaande bungalow. Het prachtige Nationaal Park Weerribben- Wieden is een doolhof van waterwegen met plassen, meren, rietvelden en moerasbossen. Hier groeien bijzondere planten en leven dieren als de otter en de grote vuurvlinder. Het park heeft een eigen haven met aanlegsteiger. Vaar bijvoorbeeld eens naar het pittoreske Giethoorn vanaf het park. Bij de receptie zijn ook fietsen en e-bikes te huur. Lekker ontbijtje? Het hele jaar door is er een broodjesservice en de boodschappen kunnen besteld worden.

Een kindvriendelijk verblijf in Overijssel
Je omgeving verkennen per boot is ook voor de jongste bezoekers erg leuk. Op het park kunnen de kleintjes zich vermaken in het speeltuintje. Voor een dagje uit is een bezoek aan de plaatsen Hasselt en Meppel leuk om te doen. Je slentert door leuke kleine straatjes, over brugjes en langs molens.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Europarcs De Wiedense Meren!


Boeken op Europarcs De Wiedense Meren

EuroParcs verhuurt op Europarcs De Wiedense Meren chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs