Exclusief glampen in een safaritent met eigen sanitair
Rust, privacy en ruimte
Idylisch plekje in de Dordogne
Prachtige omgeving
Zwembad met terras
Diverse arrangementen
De Périgord Vert ontdekken
Honden welkom

Boeken op Glamping La Rose...? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over Glamping La Rose..., Dordogne

Exclusieve glamping bij La Rose in de Dordogne!
La Rose is geen camping, maar een exclusieve locatie voor glamping in een safarilodgetent met eigen sanitair!

Vakantiedomein La Rose ligt bij het gehucht Celles, op zo'n 8 km afstand van Riberac. De omgeving is landelijk en heuvelachtig. La Rose biedt vooral rust en ruimte, privacy, een zwembad (verwarmd) en iemand die op verzoek voor je kookt. Het uitzicht vanaf de bergtop op de omgeving is fantastisch! Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar Riberac, vergeet de wekelijkse markt hier niet!

Gastvrijheid, rust en ruimte
De zorgvuldig gerestaureerde woning op een heuveltop in de Périgord Vert is een idyllisch vakantieplekje om nooit te vergeten. De eigenaren Ray en Resy zijn hier in 2010 neergestreken en verhuren een volledig ingerichte safaritent met eigen sanitair. Deze safaritent staat op een vlonder en heeft een eigen houten toiletgebouwtje. Honden (max. 2) zijn hier meer dan welkom, ook in de safaritent. Er is zelfs een hondendouche, en dat kan nodig zijn na een mooi dagje buiten.

Trek in een heerlijke maaltijd? Geen probleem
Op La Rose kun je bij de tent of op het terras bij het zwembad genieten van een verzorgd driegangen menu. Ook Paleo maaltijden zijn mogelijk. Bij aankomst op zaterdag is een welkomstmaaltijd een optie.

De Dordogne heeft veel te bieden
In de omgeving kunnen prachtige wandel- en fietstochten gemaakt worden. Let Op! De Dordogne is heuvelachtig en vraagt wel om een goede conditie (of een elektrische fiets). Ook MTBers vinden hier mooie uitdagingen. In de directe omgeving liggen mooie plaatsjes zoals Verteillac en Aubeterre (10km) en de hoofdstad Perigueux (25km).

La Rose heeft ook veel te bieden
Bijzonder is dat Ray een ervaren vlieginstructeur is, die ook een vlucht met de gyrocopter kan verzorgen om de Dordogne eens totaal anders te beleven. Of wil je zelf eens sturen?

La Rose biedt ook een bijzonder arrangement in het voor- en naseizoen: een speciaal all-in weekend met ontbijt, lunch en diner bij de tent en inclusief het ophalen en wegbrengen naar het vliegveld Bergerac. Meer infomatie op de website van La Rose....


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Glamping La Rose...!


Boeken op Glamping La Rose...

Camping Glamping La Rose... verhuurt lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs