Midden in de bossen
Tussen Versailles en Chartres
Dichtbij het trainstation van Rambouillet
Dagtrip naar Parijs
Kastelen in de buurt
Natuurlijk zwembad (geen chloor)
Speeltuin, pingpongtafels, volleybalveld
Hoogseizoen activiteiten buiten

Boeken op camping Huttopia Rambouillet? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Over camping Huttopia Rambouillet, Paris / Île de France

Camping Huttopia Rambouillet is een zeer groene camping, mooi gelegen midden in het bos tussen Versailles en Chartres. De camping is ideaal voor een cultureel verblijf. Je kunt bijvoorbeeld Versailles en Les Yvelines bezoeken en binnen ca. 30 minuten ben je in Parijs met de trein.

Groene camping op korte afstand van Parijs
Deze 3-sterren camping is gelegen in een bosrijke omgeving. Het terrein is op ca. 3 km afstand van het centrum waar ook het treinstation zich bevindt. Het kasteel van Rambouillet is gelegen op ca. 4 km. Parijs ligt op ca. 40 km van Rambouillet. Vanaf het treinstation stap je zo uit onder de eifeltoren in Parijs. Op de camping zijn elektrische mountainbikes te huur.

De camping heeft een mooi natuurlijk zwembad met peuterbad (zonder chloor). Daarnaast kun je vissen in het l’Etang d’Or. Wandelen is hier een feest, zeker als je meedoet met de interactieve wandeling Smart’Forest. Of huur een fiets, want hier kun je eindeloos fietsen.
Verder is er een speeltuin, tafeltennistafels en enkele jeu-de-boulesterreinen. Kinderen worden vermaakt met spelletjes, schattenjacht en vele andere leuke activiteiten. Gezelligheid staat voorop, ook in de avonduren, met live concerten, een markt met lokale ambachten, leuke optredens en spektakelstukken.

Ontspanning, lekker bezig zijn en ontdekkingen: buitenspelen voor kinderen, vissen op de étang d'Or, gps tochten, wandelen, fietsen, ... Breng zeker een bezoek aan het kasteel van Rambouillet, de Bergerie Nationale, la maison Elsa Triolet...

De ideale natuurbestemming vlak bij Parijs voor het hele gezin!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Huttopia Rambouillet!


Boeken op Huttopia Rambouillet

Suncamp verhuurt op camping Huttopia Rambouillet safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs