Direct aan de Ruhr
Watersport
Ruhrgebied ontdekken
Biertuin
Nabij de groene hoofdstad van Europa (2017): Essen
Dagtrips naar Oberhausen of Baldeneysee

Boeken op camping Knaus Campingpark Essen-Werden? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Knaus Campingpark Essen-Werden, Nordrhein-Westfalen / Eifel / Sauerland

Aan de rivier de Ruhr, aan de buitenrand van Essen, vind je het Knaus campingpark Essen-Werden. Deze ligging leent zich perfect om 'de groene hoofdstad van Europa 2017', Essen dus, te ontdekken. Ook het eromheen gelegen Ruhrgebied is de moeite waard.

Op de camping zelf vind je helaas geen zwembad, gelukkig is er in de directe nabijheid wel een verwarmd binnenbad, buitenbad en een kinderzwembad. Ook zijn er op de camping diverse sport en spelfaciliteiten, en kan je diverse watersporten beoefenen zoals kanoën, vissen en varen met een boot.

Zoals het een goede Duitse camping betaamd vind je een biertuin op de camping, bij het restaurant. Hier kan je heerlijk ontspannen met een biertje en een hapje.

Dagtripjes zijn te maken naar het Aquapark in Oberhausen, het overdekte winkelcentrum Centre-O, het populaire recreatiegebeid aan de Baldeneysee of Villa Hügel.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Knaus Campingpark Essen-Werden!


Boeken op Knaus Campingpark Essen-Werden

VacanceSelect verhuurt op camping Knaus Campingpark Essen-Werden stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs