Camping op eiland in rivier Rhone
Twee zwembaden/zonneterras
60 minuten van Zuid-Franse stranden
Kanovaren, waterfietsen, mountainbiken
Animatie hoogseizoen
Grote waterspeeltuin voor de kinderen
Avignon bezoeken
Diverse sportieve activiteiten
100 m

Boeken op camping L'île des Papes? Kies hier verblijf en organisatie:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN


Over camping L'île des Papes, Languedoc-Roussillon

Camping Sandaya L'Ile des Papes ligt op de grens van de Gard en de Vaucluse. Tussen de plaatsen Orange en Avignon wordt het water van de Rhône omgeleid langs diverse eilandjes. Midden op een privé eiland, in de rivier de Rhône, ligt viersterrencamping Ile des Papes. Op slechts zes kilometer verwijderd van de schitterende stad Avignon, waar in juli een wereldberoemd festival plaatsvindt. Verder liggen de stranden van Zuid Frankrijk op 60 minuten rijden van deze camping verwijderd.

Deze rustige en goed onderhouden camping ademt de Provence uit.
Er worden veel activiteiten georganiseerd op de camping. De camping beschikt o.a. over twee lagunezwembaden met grote zonneterrassen en een speciaal speelbad voor de kinderen, twee speeltuinen voor de kinderen, minigolf, sportterrein, amfitheater, restaurant, bar en een aantal winkeltjes met een klein supermarktje. Zonaanbidders kunnen natuurlijk op het zonneterras van het zwembad terecht, maar de stranden van de Middelandse zee zijn maar 1 uur rijden verwijderd van Villeneuve-lez-Avignon waar de camping ligt. De sportievelingen kunnen o.a. kanoën, waterfietsen, mountainbiken, basket- en volleyballen.

De prachtige natuur, het verrukkelijke klimaat en het schitterende Avignon maken deze camping uniek. "Sur le Pont d'Avignon, on y danse..." Wie kent het liedje niet? Die 'Pont d'Avignon' heet officieel Pont Bénézet en is trouwens de enige brug in Avignon die de overkant van de rivier niet haalt. Avignon was in de 14e eeuw bijna 70 jaar de pauselijke residentie. Het pausenpaleis is nog steeds het mees bijzondere gebouw van de stad, vlak achter dé brug. Vanaf de camping gaat in het seizoen elke dag een gratis bus naar Avignon. Er is ook een busservice naar het treinstation, het TGV-station of naar het vliegveld van Avignon (14 km). Ideetje voor een citytrip met luxe camping?


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping L'île des Papes!


Boeken op L'île des Papes

De volgende verblijven worden aangeboden op camping L'île des Papes:
Stacaravans worden hier verhuurd door Roompot Vakanties. Suncamp verhuurt hier glamping stacaravans. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.