Kleine groene familiecamping
Rust, ruimte en natuur
Zwemmeer op 1 kilometer
Wandelen, paardrijden, kanoën
Dagelijks 1 uurtje kinderanimatie
Dagelijks dagschotel en kindermenu
Gastvrije Nederlandse eigenaren
Nieuw zwembad (2018)
1 km

Boeken op camping La Bucherie? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping La Bucherie, Dordogne

La Bucherie is een kleinschalige familiecamping en ligt in de Dordogne, onder leiding van Nederlandse eigenaren. Midden in één van de Franse nationale parken is een plek gecreëerd waar de campinggasten tot rust kunnen komen. Weg van de drukte van alle dag kun je hier nog samen met je gezin genieten van de natuur, de ruimte, een gezamelijk ontbijtje, een lekkere wandeling, een paar uurtjes aan het zwemmeer of zwembad, of gewoon met een goed boek. Terwijl de kinderen zich met elkaar vermaken bij het zoeken naar hagedissen of sprinkhanen.

Actieve vakantie of wordt het relaxen?
Op deze kleine groene camping worden veel activiteiten georganiseerd. Zo kun je er wandelen, wandelen met een ezel, kanoën, kastelen bezichtigen een traject door een bos beklimmen en natuurlijk de wekelijkse markten bezoeken met zijn vele streekproducten. Een aantal keer per week is er een uurtje kinderanimatie waarbij men met zoveel mogelijk natuurlijke materialen de kinderen een blijvende herinnering mee zal geven in de vorm van een dromenvanger of pijl en boog. Op 1 kilometer van deze groene camping vind je een fijn zwemmeer met mooi zandstrand.

Camping La Bucherie verhuurt unieke luxe accommodaties: houten Tipi's. Deze zijn in doorsnede 7,5 meter, en omdat er een vide inzit met twee a drie slaapplaatsen is de bruikbare ruimte erg groot. De tipi biedt dan ook plaats aan 4 tot 5 personen, en door bijplaatsing van extra bedden kunnen de tipi`s maximaal voor 8 personen verhuurd worden. Ook de ruimte rondom de tipi`s is groot en per plek wel zo`n 250 m2

De campingeigenaren hebben ook een mooie ruime zespersoons bungalowtenten aangekocht voor 4/5 personen. De tenten zijn net als de houten tipi`s volledig ingericht op beddengoed na en hebben ook buiten een eigen picknicktafel, makkelijke stoelen en een BBQ. Ook zijn er een vier-tal nieuwe safaritenten geplaatst voor seizoen 2019.

Verder staat er op het terrein van camping La Bucherie een fijn vakantiehuis welke compleet is ingericht en geschikt is voor 4-5 personen. Bed- en keukenlinnen is inclusief.

Na een actieve dag, lekker aanschuiven.
Omdat niet iedereen altijd zin heeft om in de vakantie te koken is er op de camping de mogelijkheid om op het gezellige terras een hapje en een drankje te gebruiken. Tegen zeer redelijke prijzen serveert men dagelijks een dagschotel en hebben we ook kindermenu`s. Op het terras wordt ook meerdere malen per week de grote vuurpot gestookt waarboven de kinderen marshmallows kunnen roosteren en regelmatig de sfeer verhoogd wordt door mensen die hun muziekinstrument meegebracht hebben .

Op de camping kun je gratis gebruik maken van draadloos internet (WiFi), en er is in 2018 een nieuw zwembad gerealiseerd. Van horen zeggen weten wij dat dit zwembad een groot succes is op de camping!

Ans en Ries Loohuizen
La Bucherie 24470
St. Saud
Frankrijk

Email: info@labucherie.nl

Tel: +33 (0) 5 2412 1130
Mobiel:+33 (0) 6 7680 5316

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Bucherie!


Boeken op La Bucherie


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs