Kleine groene camping in Auvergne
Zwemmeer op 15 min. lopen
Wandelroutes, uitdagende fietstochten
Minigolf, voetbal, dammen bouwen, vissen
Hoogseizoen leuke activiteiten kinderen
Om de dag maaltijd verzorgd op camping
Gezellige bar met terras
Nederlandse eigenaars

Boeken op camping La Chauderie? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 CHALET OF HUISJE
 BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping La Chauderie, Auvergne

Camping La Chauderie is een kleine groene 3-sterrencamping gelegen in de regio Auvergne. Op deze mooie groene terrassencamping wordt je verwelkomd door de Nederlandse eigenaren Wendy en Ronald. Camping La Chauderie staat voor rust, ruimte, natuur en adembenemende vergezichten. Op ongeveer 15 minuten lopen ligt een mooi meer waar je lekker kunt zwemmen en/of zonnen. Ook het dorp is op loopafstand van de camping.

In de directe omgeving vind je zeer veel wandel-, mountainbike- en fietsroutes. Bij de receptie liggen de wandel- en fietsroutes en verdere informatie klaar. Ook zijn er in de Auvergne veel kastelen en grotten te bezoeken en andere leuke activiteiten te ondernemen met het hele gezin.

Ook de kinderen zullen zich geen moment vervelen op deze kindvriendelijke camping. Wat is er nu leuker dan dammen bouwen, vissen in het beekje, zwemmen in het meer, jeu de Boules, klauteren en klimmen op de speeltoestellen en tafeltenissen. En als dit nog niet genoeg is, er worden ook regelmatig extra activiteiten georganiseerd, zoals speurtochten, broodjes bakken, bootjesrace, knutselen en verschillende sportieve wedstrijden.

Moe na al deze activiteiten, de bar met terras en klein restaurant liggen centraal op de camping. Hier komt jong en oud bij elkaar.
Elke avond zijn er heerlijke maaltijden (ook afhaalmaaltijden) die je zowel op het terras als bij de eigen accommodatie kunt nuttigen.
Verder kun je elke ochtend heerlijk vers stokbrood of croissantjes halen bij het winkeltje op de camping. Op de camping kun je gebruik maken van WiFi.

De camping ligt bij het mooie dorp La Tour d'Auvergne, in het midden van Frankrijk, op 860 km. afstand van Breda. Op het ruim 4 hectare grote kampeerterrein zijn 70 kampeerplaatsen. --

Camping La Chauderie verhuurt verschillende accommodaties. In het hoogseizoen verhuurt La Chauderie de tenten en huisjes voor minimaal een week. Er zijn twee wisseldagen; op woensdag en zaterdag.

Diverse typen chalets ( max. 2 pers tot max. 5 pers. ). Verder luxe ingerichte tunneltenten (max. 5 pers.) en voor het "glampinggevoel" verhuurt de camping ook ruime safaritenten Grand Comfort ( max. 5 pers. ) zeer compleet ingericht.
safaritenten Xl de Luxe ( max. 6 pers. ) extra ruim,zeer compleet ingericht, met chemisch toilet.

De Nederlandse eigenaren Wendy en Ronald heten hun gasten van Harte Welkom op camping La Chauderie.--

Camping La Chauderie
Route de Besse / Pont du Taquet
63680 La Tour d' Auvergne
(+31) 6 - 33 785 345

Email: info@la-chauderie.com

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Chauderie!


Boeken op La Chauderie