Bekijk grote foto's
85 comfortabele appartementen
100m van het strand
Bos, duinen, strand en kwelders
Paardrijden, golfen, surfen
Grand Café-Restaurant Paal 13 met terras
Rust, ruimte en natuur
Naar de vuurtoren van Ameland
Speelhoek en speeltuin
100 m

Boeken op Landal Ameland State? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Ameland State, Waddeneilanden

Landal Ameland State is omringd door strand, duinen, bos en kwelders. Alle appartementen zijn gelijkvloers. Je ontdekt het natuurschoon en de gezellige dorpjes van Ameland. Geniet van de rust, ruimte en natuur op dit Waddeneiland. Het strand en de zee bevinden zich al op 100 meter vanaf Landal Ameland State. In de zomer is het er heerlijk, de zee ren je zo in voor een verfrissende duik.

Vakantie op Ameland voor alle leeftijden
Er is genoeg te doen voor jong en oud. De kinderen leven zich uit in de speeltuin, nabij het park. Ontdek samen de natuur van Ameland, maak een robbentocht om zeehondjes te spotten op het wad of geniet van een ontspannen dag aan het strand met het hele gezin. Urenlang samen spelen met vriendjes op het strand of je vermaken in het water. Beleef mooie familiemomenten samen. Voor diverse maaltijden, snacks en drankjes kun je terecht op het park. Warme broodjes worden ’s ochtends bezorgd, een goed begin van de dag. In het restaurant geniet je van een volledig verzorgd ontbijt, lunch of diner. Heb je geen zin om de deur uit te gaan? Maak dan gebruik van de roomservice.

Ontdek Ameland
Laat jezelf verrassen door de prachtige vergezichten en kom helemaal tot rust. Landal Ameland State is de perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Lekker uitwaaien aan de kust, maak een huifkartocht of bezoek de vuurtoren van Ameland en ontdek haar rijke historie. Op Ameland zijn er volop mogelijkheden om de prachtige natuur te ontdekken. Wandelend, op de fiets of te paard verken je strand, bos en duinen. Vanuit je accommodatie wandel je zo het strand op of naar Nes voor een gezellige dag samen. Met de wind in je haren ervaar je het echte eilandgevoel. Wandel in natuurgebied Het Oerd en geniet van het uitzicht, terwijl je fietst over de kilometerslange fietspaden.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Ameland State!


Boeken op Landal Ameland State

Landal GreenParks verhuurt op Landal Ameland State chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs