Bekijk grote foto's
Nieuw vakantiepark Noord-Brabant
Recreatieplas met strand
Zomervakantie in Nederland
Overdekt zwembad
Shop op het park
Padelbaan, Visvijver
Sommige vakantiewoningen eigen zwemspa

Boeken op camping Landal De Strabrechtse Vennen? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Landal De Strabrechtse Vennen, Noord-Brabant

Bij het gezellige Brabantse plaatsje Someren ligt het nieuwe (opening juni 2024) vakantiepark Landal De Strabrechtse Vennen. Een prachtig groen park met een recreatieplas met strand en een visvijver en verder fijne voorzieningen. Dit park ligt tussen de Strabrechtse Hei en de Groote Peel in het natuurpark de Heihorsten. Dus helemaal omgeven door natuur en op korte afstand van de Belgische grens. Op het park vind je 170 vakantiewoningen die zeer divers zijn, van villa tot tiny house. Het park heeft een hele natuurlijke uitstraling met mooie waterpartijen, brede paden en bruggetjes naar de verschillende eilandjes. Behalve een comfortabele vakantiewoning kun je natuurlijk ook genieten van de fijne voorzieningen. In de zomer duik je het meer in en bij minder weer kun je gebruik maken van het binnenbad. En trek na een dag buiten, dan ga je toch lekker uit eten in het restaurant. Of toch even actief je uitleven dat kan volop op de padelbaan of het beachvolleybalveld.

Het hele jaar door waterpret, een actieve vakantie midden in de natuur
Pak in ieder geval je zwempak in. Tijdens de zomermaanden kun je heerlijk relaxen op het strand bij het grote recreatiemeer. Verder is het binnenbad met peuterbad het hele jaar open, dat is toch boffen. Geen waterratje? Geen probleem, dan spreek je toch af met je vriendjes om de binnen- of buitenspeeltuin te bezoeken. En natuurlijk kun je op het park in het restaurant uitgebreid genieten van een lekkere maaltijd of lunch. Hou je wel van een uitdaging dan moet je zeker de klimmuur bezoeken terwijl je ouders een balletje slaan op de padelbaan.

Ontdek Noord-Brabant
Rondom Landal de Strabrechtse Vennen vind je diverse natuurparken. De Groote Peel en ook natuurpark De Strabrechtse Heide liggen op korte afstand en favoriet bij veel toeristen. Prachtige natuurgebieden waar je urenlang kunt struinen en zwerven, dus vergeet je wandelschoenen niet in te pakken. Door de natuurparken lopen zowel fiets- als wandelpaden. En natuurlijk ben je in Noord-Brabant, dat wil zeggen veel cultuur, leuke steden, dierentuinen en leuke attractieparken.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Landal De Strabrechtse Vennen!


Boeken op Landal De Strabrechtse Vennen

 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs