90 geschakelde bungalows
Dichtbij het Noordwijkerstrand
Bij natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen
Bezoek de Keukenhof en bollenstreek
Bezoek studentenstad Leiden en historisch Haarlem
Dagtripje naar Linnaeushof of KidsZoo
Tot 31 december 2020 te boeken via Landal
Vanaf januari 2021 te boeken via Roompot
3 km

Boeken op camping Landal Dunimar? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Landal Dunimar, Zuid-Holland

Vanaf januari 2021 neemt Roompot beheer over dit park over van Landal. Dunimar is dus voor aankomst data vanaf 1 januari 2021 te boeken via Roompot.

In het hart van de kleurrijke Bollenstreek, dicht bij de kust, ligt Landal Dunimar met volop bezigheden in de omgeving. Samen of met het gezin bezoek je studentenstad Leiden en het gezellige en mooie Haarlem. Na een actieve dag is het heerlijk relaxen op het park. Van de Keukenhof tot het Noordwijkerstrand; bij Landal Dunimar kun je werkelijk alle kanten op. Fietsen door de duinen en uitwaaien op het strand. Kom weer tot rust in je vakantiewoning met mediterrane sfeer.

Strand, zee en actief bezig zijn
Op 3 kilometer vanaf het park ligt de kust van Zuid-Holland. Het Noordwijkerstrand is werkelijk fantastisch in de zomer, zonnebaden op het strand of lunchen bij één van de strandtentjes. In Katwijk vind je een subtropisch zwembad voor een heerlijke duik als de zee nog iets te koud is. Het speel-/sportveld van Dunimar zorgt ervoor dat je sowieso sportief je vakantie kunt beleven. Tafeltennisen, voetballen of beachvolleyballen. Of gooi ontspannen je vishengel uit in het water rondom het park. In de zomervakantie organiseert het Fun & Entertainment-team allerlei leuke activiteiten.

Kindvriendelijk, dacht het wel!
Met de skelter racen over het park, springen op de airtrampoline en klimmen en klauteren in de speeltuin. Samen een balletje trappen op het sportveld, op deze manier wordt het de allerleukste vakantie!

Bestel je boodschappen vooraf online en bij aankomst staan ze voor de gasten klaar in de accommodatie. Gezellig gourmetten in de bungalow of om de hoek van het park dineren bij Café-Restaurant De Ruigenhoek. Of haal de lekkerste snacks bij de snackwagen van Ome Jan, tegenover het park.

Landal Dunimar is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan cultureel en historisch Leiden en Haarlem. Of ontdek de badplaatsen Noordwijk en Zandvoort. Heb je zin in een museumbezoek? Ga dan naar CORPUS, Space Expo of één van de vele interessante musea in Amsterdam. Met z’n tweetjes uitwaaien op het strand van Noordwijkerhout of ongestoord wandelen door het uitgestrekte duin- en bosgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Stap op de fiets en verken de kleurrijke bollenstreek. Op het park huur je eventueel een dames- of herenfiets.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Dunimar!


Boeken op Landal Dunimar

Roompot Vakanties en Landal GreenParks verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows.