direct
Autovrij Vakantiepark langs de Veluwe
Grote recreatieplas met strand
Overdekt zwembad
Fun & Entertainment-programma
Indoor speelplaats, nieuw restaurant
Kindvriendelijk bungalowpark
Ook kinderbungalows te huur
Wandelen en fietsen
 • Beoordeling toevoegen ▷ 8.5
 • Middelgrote campingM
 • Binnenzwembad
 • Boeken op camping Landal Landgoed 't Loo? Kies hier verblijf en organisatie:

   CHALET/HUISJE/APPT
   

  Accommodaties op camping Landal Landgoed 't Loo

  Over camping Landal Landgoed 't Loo, Gelderland

  Een vakantiepark om van te smullen. Landal Landgoed ’t Loo ligt aan een prachtige recreatieplas, is lekker ruim en groen opgezet, en biedt veel activiteiten en voorzieningen. Landal Landgoed ’t Loo wordt tot en met mei 2020 met name wat betreft de bungalows gerenoveerd. Vele bungalows krijgen een nieuwe inrichting en types worden geoptimaliseerd. Er zijn zelfs speciale babybungalows voor de kersverse ouders, een fijne accommodatie met baby-vriendelijke inrichting.

  Met een bowlingbaan, een speelboerderij en een amusementshal is er genoeg te doen en variatie.Het is slechts een greep uit de grote hoeveelheid voorzieningen op dit park. Met mooi weer heerlijk genieten van de zon terwijl de kinderen aan de recreatieplas spelen. De Park Plaza kijkt uit over het mooie recreatiemeer en is ingericht met een supermarkt, kledingwinkeltje, restaurant, brasserie, snackbar en een speelboom met binnenspeeltuin voor de jongste gasten. De vernieuwde restaurants zijn een feest om te mogen bezoeken. Gezellig ingericht met speciale kinderhoek. En hou je van Italiaans eten? Bij Pizza Limone eet je de lekkerste pizza's en Italiaanse pasta's.

  Liever iets actiever?
  Landal Landgoed ’t Loo heeft een aantal prachtige kunstgras-tennisbanen en een overdekt zwembad. Een leuk uitstapje maken? Ontdek de natuur van de Veluwe, ga met de kideren naar één van de attractieparken in de omgeving of breng een bezoek aan Hanzesteden als Kampen en Zwolle. Op Landal Landgoed 't Loo is voor jong en oud genoeg te beleven. Zowel op het park als in de directe omgeving worden diverse activiteiten georganiseerd. En trek na een dag voor activiteiten? Het nieuwe Italiaanse restaurant zorgt voor een gezellige avond en een heerlijke maaltijd.

  Kindervoorzieningen op het park
  Landal Landgoed ’t Loo beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een kinderspeelplaats, midgetgolfbaan, tafeltennistafel, een nostalgische speelgoedboerderij met diverse kinderactiviteiten en een speeleiland op het strand met o.a. een pontje en een airtrampoline. Verder is een bezoek aan de vernieuwde bowlingbaan een flitsende uitje met Led-verlichting.

  Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
  De jongste gasten op het park kunnen zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een Fun & Entertainment-team.

  De Veluwe heeft behalve natuur ook leuke uitstapjes in haar aanbod

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Landgoed 't Loo!


  Boeken op Landal Landgoed 't Loo

  Landal GreenParks verhuurt op Landal Landgoed 't Loo chalets,bungalows of appartementen (Mooie vakantiebungalows 4 tot max. 12 personen).
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs