Bekijk grote foto's
148 moderne bungalows
Plm. 3 km van het strand
Autovrij park met familiekarakter
Sportcentrum Westerschouwen naast het park (goflbaan)
Restaurant met afhaalservice
Golfen, watersport
3 km

Boeken op Landal Resort Haamstede? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Resort Haamstede, Zeeland

Dicht bij het strand ligt het familievriendelijke vakantiepark Landal Resort Haamstede. Vanuit je vakantiebungalow fiets je zo door het grootste bos van Zeeland, waar je bijzondere vogels spot. Ervaar het echte Zeeuwse leven. Vanuit de leuke Zeeuwse bungalows, geschikt voor 2 tot wel 8 personen, rennen de kinderen zó de speelweide op. ook leuk om met de hele familie de 12-persoonsbungalow te huren en weer eens lekker bij te kletsen en te genieten van de Zeeuwse gastvrijheid. Of maak elkaar in met een potje bowlen, tennis of midgetgolf. Een potje golfen op de 18-holes golfbaan naast het park of bowlen of tennissen in Sportcentrum Westerschouwen, het kan allemaal.

Zee op 3 kilometer van vakantiepark
Op het park is geen zwembad aanwezig, maar het Noordzeestrand ligt slechts op 3 kilometer afstand van dit charmante vakantieparkje! In de zomer is het heerlijk aan zee, uitwaaien, of heerlijk relaxen aan het strand. Liever naar een zwembad? Dat kan op 17 minuten rijden vanaf het park.

De kinderen kunnen al hun energie kwijt in de speeltuin voor jouw accommodatie. Vanuit de bungalow hou je een oogje in het zeil. In de zomer is het nóg leuker, dan organiseert het Fun & Entertainment-team allerlei gezellige activiteiten voor jong en oud! Bovendien is Kinderkermis ’t Kraayenest dan geopend, dat wordt springen!

Bestel je ontbijt en bezoek een van de fijne restaurants
Begin de dag goed met een stevig ontbijt die in de accommodatie kan worden bezorgd, lekker makkelijk! Op en rond het park vind je diverse restaurants met Zeeuwse specialiteiten op de kaart, zoals De Schouwse Hoeve of Restaurant Zeebinkie. Of proef de Zeeuwse mosselen van Mosselkwekerij Neeltje Jans.

De Grevelingen, de Oosterschelde en de Noordzee, wat wil je nog meer?
In de waterrijke omgeving kom je helemaal tot rust. Beleef een heerlijke dag aan de kust of maak een tocht door het grootste bos van Zeeland. Ontdek de rijke historie in monumentenstad Zierikzee. Sluit de dag af op een terrasje in Burgh-Haamstede. In Zeeland word je omringd door water, duinen en bossen. Een afwisselend landschap en zoveel mooie plekken om te ontdekken! Stap op de fiets of trek de wandelschoenen aan. Natuurgebied de Zeepeduinen ligt om de hoek, maar ook Boswachterij Westerschouwen met een uniek vogelgebied.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Resort Haamstede!


Boeken op Landal Resort Haamstede

Landal GreenParks verhuurt op Landal Resort Haamstede chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs