Bekijk grote foto's
Kindvriendelijk vakantiepark
Binnenspeeltuin en binnenbad
Fun & Entertainment
Bezoek Palestra beauty & wellness
Recreatieplas met leuk strand
Wellness centrum
Wandelen en fietsen
Bollo Club, indoorspeelplaats

Boeken op Landal Stroombroek? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Stroombroek, Gelderland

Je kunt natuurlijk naar Landal Stroombroek komen voor de prachtige groene natuur van de Achterhoek. Maar je kunt ook volop relaxen aan de grote recreatieplas of een baantje trekken in het overdekte zwembad? Hier kun je ook een heerlijke kuurbehandeling ondergaan of welzijn stimuleren met Oosterse geneeswijzen zoals Shiatsutherapie of acupunctuur. Hier is het woord 'onthaasten' uitgevonden. Wedden dat je nooit meer weg wilt? Ontdek de Middeleeuwse stadjes en het prachtige heuvellandschap en maak kennis met de Achterhoek. Maar ook diverse steden zoals Doetinchem liggen in de buurt van dit vakantiepark in de Achterhoek, niet ver van de grens met Duitsland.

Hoogstwaarschijnlijk kom je relaxen in het in Griekse stijl gebouwde sauna-, thermen- en beautycomplex Palestra.
Bij Landal Stroombroek ben je echt van huis. Het vakantiepark heeft een grote recreatieplas en een kabelwaterskibaan. Op het park vinden de kinderen volop stoere en actieve Fun & Entertainment-activiteiten. Ook Bollo is van de partij zodat het hele gezin kan genieten van leuke activiteiten die her en daar worden aangeboden. Voor een drankje en een hapje kun je lekker dineren bij de Brasserie, misschien mogen de kinderen wel kiezen uit het Bollo buffet.

Gratis toegang tot Wellness
Als gast van Landal Stroombroek heb je gratis toegang tot de saunafaciliteiten van Palestra beauty & wellness. Even helemaal tot rust komen. Na een heerlijke wandeling in de omgeving ontspannen in de sauna of een hele dag wellness. Dat is pas vakantie! Of toch wat meer actie dan trek je 's morgens je wandelschoenen aan of wordt het toch een tocht op de fiets. Je kunt in de heuvels van deze regio mooie fietstochten maken. Wandel van heuvel naar heuvel over de Montferlandse Toppen route en verbaas je over de diversiteit tijdens je wandel- of fietstocht.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Stroombroek!


Boeken op Landal Stroombroek

Landal GreenParks verhuurt op Landal Stroombroek chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs