Camping in de Gard aan de rivier de Gardon
Groot watercomplex met glijbanen
Lazy river en waterspeeltuin
Animatieteam in hoogseizoen
Watersportmogelijkheden in de rivier
Wandelen door de Cevennen
Bar en restaurant op de camping
Anduze en Pont-du-Gard bezoeken

Boeken op camping Le Castel Rose? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Le Castel Rose, Languedoc-Roussillon

Vakantie vieren op Franse camping Le Castel Rose, in de Gard aan de zuidelijke rand van de Cevennen, betekent heerlijk ontspannen, rust en ruimte. Maar ook een vakantie met veel voorzieningen die deze camping kindvriendelijk maken. Wat dacht je van een kinderclub, een enthousiast animatieteam, diverse sportvoorzieningen, een mooi waterpark met waterspeeltuin en dan ook nog eens de rivier de Gardon aan je voeten.

Onbezorgd zwemmen in een van de zwembaden
Wat wordt het vandaag een dag waterpret bij het grote waterpark met lagune, verwarmd bad, waterspeeltuin, glijbanen en een lazy river? Of toch maar naar de oevers van de rivier Gardon d'Anduze? Voor de jongste kinderen is er een fijn kinderbad en een leuke waterspeeltuin bij het watercomplex. Ook kunnen de kleintjes naar de kidsclub of samen met hun nieuwe vriendje spelen in een van de speeltuinen. En terwijl de kinderen zich vermaken laten de ouders zich verwennen bij de Wellness, bubbelen in de jacuzzi nadat je in de sauna en de hamam bent geweest. Ook kunnen de gasten zich uitleven tijdens een potje voetbal. Het animatieteam verzorgt in het hoogseizoen diverse uitdagende activiteiten voor alle leeftijden.

Een camping bij Anduze in het centrum van de Gard
De camping wordt omgeven door de betoverende natuur van de Gard. Hou jij van cultuur en geschiedenis dan is hier veel te ontdekken. Begin met een wandeling door de smalle straatjes van Anduze. Deze stad ligt direct aan de rivier en is beroemd om zijn aardewerk. Naast de leuke straatjes zijn er diverse gezellige winkeltjes en aantrekkelijke restaurants. En een bezoek aan de wereldberoemde Pont-du-Gard is ook mogelijk vanaf de camping. Dit Romeinse aquaduct, met zijn hoogte van wel 49 meter boven de Gardon, is indrukwekkend om te bezoeken. Zin een stad, dan is een bezoek aan Alès zeker aan te raden.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Le Castel Rose!


Boeken op Le Castel Rose

VacanceSelect verhuurt op camping Le Castel Rose stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs