Camping direct aan het strand
Hoogseizoen animatie
Kindvriendelijke camping
Verwarmd buitenbad

Boeken op camping Les Sables Vigniers? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Les Sables Vigniers, Poitou-Charentes

Deze fijne franse camping ligt 300 meter van zee op het eiland Ile d'Oléron en heeft ruime kampeerplaatsen. Verder kun je hier ook logeren in vakantiebungalows. Vanaf de camping loopt een fietspad voor leuke fietstochten over het eiland.

Een gezellige camping
Op de camping vind je een leuk verwarmd buitenzwembad met terras. Bij minder weer kan het zwembad afgesloten worden. Les Sables Vignier heeft de ideale locatie vlakbij de beroemde stranden van Plaisance, Gautrelle en Sables Vignier. Let op aan deze kant van het eiland kan de zee ruw zijn. Aan de oostkant van het eiland is de zee rustiger en kindvriendelijker. In de directe omgeving kun je diverse activiteiten ondernemen, zoals paardrijden, golfen, fietsen en windsurfen. Op de camping worden in het hoogseizoen leuke activiteiten voor alle leeftijden aangeboden.

Ontdek Île d'Oléron, een fijn Frans eiland
Het eiland is via een (tolvrije) brug verbonden aan het vaste land. Je kunt daarom gemakkelijk een uitstapje maken naar het vasteland, de haven van Royan en de dierentuin van Le Palmyre. Op ruim een uur rijden ligt La Rochelle, een mooie en levendige havenstad.
Vanaf het zandstrand zie je het bijzondere Fort Boyard, ooit gebouwd in opdracht van Napoleon.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Sables Vigniers!


Boeken op Les Sables Vigniers

Vacanceselect verhuurt op camping Les Sables Vigniers chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs