Camping in de Gorges de l Ardeche
Kanovaren, klimmen, mountainbiken
Camping ligt direct aan rivier Ardeche
Logeren in een Yurt tent max. 2-4 personen

Boeken op camping Mille Etoiles? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)


Over camping Mille Etoiles, Ardèche

Deze minicamping Mille Etoiles (2 sterren) in de Ardècher ligt 20 minuten lopen van de rivier de Ardèche. De camping ligt midden in het natuurgebied van de Gorges de l’Ardèche. Op deze camping kom je helemaal tot rust, maar is daarnaast ook zeer geschikt voor de sportieve vakantieganger. Er zijn geen metalen stacaravans, alleen hutten, tenten en kampeerplaatsen. Er is geen zwembad maar wel een prachtig strand aan de rivier.

Comfortabel kamperen in een safaritent op een natuurcamping
Op deze natuurcamping met campingaccommodaties vind je diverse voorzieningen zoals een Pizzeria, restaurant en bar. Er is een speciale barbecue ruimte. De camping ligt op een weids terrein met 33 staanplaatsen uitkijkend over de Gorges de l’Ardèche. Les Gorges, soms wel 300 meter diep op sommige plaatsen, bieden een adembenemend landschap.

Vanaf de camping zijn er ontzettend veel activiteiten te doen, de camping biedt ook alle mogelijkheid om daaraan deel te nemen en regelt ook zelf excursies en activiteiten. Geniet van de natuur, ontspan op de camping of ontdek het prachtige natuurreservaat Gorges de l’Ardèche in de Ardèche. Camping Mille Etoiles biedt o.a. een grote diversiteit aan activiteiten ter plaatsen of in de omgeving (Kano-Kayak, wandelen, klimmen, via ferrata, zwemmen….)
Proef zeker de regionale producten (wijn, kaas, vleeswaren, kastanjes…)Binnen het departement Ardèche liggen diverse grotten, waarvan enkele zeer uniek te noemen zijn. Zo is de druipsteengrot Aven d’Orgnac er één van. Deze grot is vlakbij de bekende plaats Vallon-Pont-d’Arc te vinden. Door zijn diepe en dalende ingang is de binnenkant lang een goed bewaard geheim gebleven.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Mille Etoiles!


Boeken op Mille Etoiles

Vacanceselect verhuurt op camping Mille Etoiles lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs