Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

Hotel en verhuur luxe villas
Watersport
Wandelen, Fietsen
Uitzicht op het water
Beachclubs in buurt
Fietsverhuur receptie

Boeken op Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort, Zuid-Holland

Een fijne vakantieplek midden in een mooi natuurgebied op het eiland Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. De ligging direct aan het Grevelingenmeer is perfect.

Op Punt-West en Beachresort kom je lekker tot rust en kun je volop genieten van de ruimte en de prachtige omgeving. Wil je een nachtje in een hotelstudio verblijven of toch maar wat langer in een mooie villa? Het resort is bovendien duurzaam en ecologisch opgezet. Zo gaat Oasis Punt-West volledig op in de omgeving dankzij het gebruik van natuurlijk materiaal.

In de 2 persoons hotelstudio’s en in de 4, 6 of 8 persoons villa’s kom je luxe en smaakvolle inrichting tegen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden veel comfort. Bij één van de nabij gelegen Beachclubs kun je sowieso terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner.

Een mooie vakantieplek aan het Grevelingenmeer
De unieke ligging van het resort aan een baai van het Grevelingenmeer midden in het duinlandschap met uitzicht over het water geven een ultiem gevoel van vrijheid. De receptie heet haar gasten van harte welkom en geeft volop informatie over de omgeving. Het strand is een prachtige speelplaats voor kinderen. Verder kun je in de omgeving mooie fiets- en wandeltochten maken. De watersporters kunnen terecht bij surfcenter Brouwersdam. Wat dacht je van een middagje suppel of surfen op de Noordzee?

Vakantie in Zuid-Holland op het eiland Goeree-Overflakkee
Goeree-Overflakkee ligt op de grens tussen Zeeland en Zuid-Holland. Hoewel het officieel niet bij Zeeland hoort, doet het wel Zeeuws aan. Ouddorp is het op één na grootste dorp op het eiland. Het staat bekend als familiebadplaats met brede, schone stranden en natuurgebieden.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort!


Boeken op Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

Camping zelf verhuurt op Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs