Bekijk grote foto's
Vakantiepark aan water de Grote Hegge
MRTBeach dagstrand op het park
Binnenbad
Jachthaven 50 ligplaatsen (sloepverhuur op park)
Een kindvriendelijk park met animatie
Villas, appartementen en hotelsuites
Maasplassen ontdekken
Toverland, GaiaZoo, Snowworld, Fun Beach

Boeken op Parc Maasresidence Thorn? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Parc Maasresidence Thorn, Limburg

Parc Maasresidence Thorn ligt aan de Maasplas de Grote Hegge en op loopafstand van het gezellige Limburgse plaatsje Thorn. De ligging op de grens met België en op korte afstand van Duitsland maakt het een heerlijke locatie voor een vakantie in Nederland. Vervelen is hier echt geen optie. Wandelen, fietsen of watersporten het kan hier allemaal. Verder zijn de voorzieningen op het park allemaal keurig en de vakantiewoningen meer dan comfortabel ingericht. Je hebt de keuze vakantiehuizen die verschillen in grootte, luxe en eventueel zelfs met ligging aan het water.

De vakantiehuizen, appartementen hebben vaak uitzicht op het water
Goedemorgen wat gaat het vandaag worden: zwemmen, surfen, suppen, wakeboarden of gewoon even lekker rustig genieten van het uitzicht. De Maasplassen, waaraan dit park ligt, zijn een fijne vakantieplek voor een dagje watersport of andere recreatie. Een dagje strand aan het MRT Beach, op het park zelf, is voor alle leeftijden leuk. Lekker sportief bezig zijn kan hier ook op allerlei manieren. Vergeet je wandelschoenen niet in te pakken of misschien liever een fietstocht (fietsverhuur op park)? En heb je dan trek na een dag buiten dan kun je op het terras van Humprey's Bourgondisch genieten van een goede maaltijd en het mooie uitzicht over de jachthaven. Op het park kun je eventueel een sloep huren zodat je de Maasplassen ook vanaf het water kunt ontdekken. Bij minder weer kun je ook een baantje zwemmen in het overdekt zwembad op het park.

Een kindvriendelijk vakantiepark in Limburg
Kinderen zullen zich hier zeker niet snel vervelen. Wat dacht je van een middagje bowlen of knutselen bij de Happy Benny Kids Club in de weekenden en schoolvakanties. Maar natuurlijk hoort bij een vakantie ook water, zodat er gespeeld en gezwommen kan worden. Op het park is een dagstrand en een overdekt zwembad. Verder vind je bij het centrale gebouw een mooie speeltuin waar je met je nieuwe vrienden kunt afspreken.

Vakantiepark in het centrum van Limburg
Wandel vanaf het park het witte stadjeThorn in. Verder is het park de perfecte locatie om Duitsland en België te bezoeken. Ook liggen de steden Maastricht, Roermond en Genk, Düsseldorf en Aken op 60 minuten rijden. Maar met name de omliggende natuur, het uitgebreid recreatiegebied van de Maasplassen maken dit park echt een toppark.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Parc Maasresidence Thorn!


Boeken op Parc Maasresidence Thorn

Roompot Vakanties verhuurt op Parc Maasresidence Thorn chalets,bungalows of appartementen.