Camping ligt 800 m. van kust
Zwembad met kinderbad
Animatie voor jong en oud
Watersport, surfen, kitesurfen
Avonturenpark
Fiets- en wandelpaden
800 m

Boeken op camping Plage Sud ? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 STAANPLAATSEN


Over camping Plage Sud , Aquitaine / Les Landes

Camping Plage Sud ligt op enkele honderden meters van Atlantische kust in Frankrijk en te midden van eeuwenoude pijnbomen die voor een aangename schaduw zorgen. Alles is op wandelafstand. Of je nu naar het strand wilt, de bioscoop, de disco of de supermarkt. Erg handig!

In het hoogseizoen kun je op Campéole Plage Sud genieten van een verwarmd zwembad met kinderbad. Voor de rest zijn er de nodige voorzieningen voorhanden op het gebied van recreatie, maar ook culinair. Camping Plage Sud beschikt o.a. over wat winkeltjes, een multisportterrein, een snackbar met terras en een grote speeltuin. Op de camping is volop animatie, maar ook het badplaatsje Biscarosse-Plage is erg levendig. Deze camping in Frankrijk is erg gericht op tieners.

In het naburige avonturenpark zijn er tal van survivalactiviteiten. Ook kunt u golfen, karten en is er een quadpiste binnen een straal van 10 km. Natuurlijk zijn allerlei watersporten mogelijk en is het binnenland een perfect fiets- en wandelgebied. U hoeft zich niet te vervelen, want het Office du Tourisme organiseert elke zomer een indrukwekkend aantal culturele en folkloristische evenementen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Plage Sud !


Boeken op Plage Sud

Er zijn diverse aanbieders op camping Plage Sud :
Stacaravans worden hier verhuurd door VacanceSelect en Suncamp. Suncamp verhuurt hier comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.