Luxe vakantiewoningen op korte afstand van zee
Kindvriendelijk park
Per veerboot bereikbaar vanaf Holwerd
Honden zijn ook welkom
Openbaar vervoer Lijn 1 naar Hollum
Speeltuin, animatie
Fietsen en wandelen
Golfbaan op 1 km.
950 m

Boeken op camping Qurios Ameland? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Qurios Ameland, Waddeneilanden

Voor natuur- en strandliefhebbers is een verblijf op het waddeneiland Ameland perfect. En kies je dan voor een van de luxe vakantiewoningen van Qurios dan vier je een zeer relaxte vakantie. Is fietsen en wandelen jouw ding dan kun je volop je hart ophalen op dit prachtige eiland. Ook voor golfliefhebbers is dit de perfectie vakantieplek. De luxe Sea Houses zijn heel geschikt voor jonge gezinnen of stellen. Mocht je met een groter gezelschap op vakantie gaan op Ameland dan boek je diverse accommodaties naast elkaar. Verder zijn in diverse modellen een hond ook welkom.

Een kindvriendelijk verblijf?
Er is zelfs een speciaal animatie programma voor de jongste bezoekers. Verder kunnen de kinderen volop nieuwe vriendjes maken bij de leuke speeltuin tegenover de Brasserie. Mocht je trek hebben na een dag aan zee dan kun je op het park bi de Qurios Brasserie terecht voor een lekker hapje en drankje.

Heerlijk uitwaaien op Ameland
Je kunt uiteraard heerlijk uitwaaien met het hele gezin en je trouwe viervoeter is ook welkom (max. 1 per accommodatie). Verder is dit eiland geweldig voor natuurliefhebbers. Er zijn diverse leuke fiets- en wandelroutes door het duinlandschap. Bijna alle huisjes op Qurios Ameland hebben een schuurtje, zodat je je fiets veilig kunt opbergen. Vlakbij dit vakantiepark ligt de beroemde vuurtoren, een bezoek mag zeker niet tijdens je fietstocht ontbreken. Ook met kinderen fiets je vanaf het park zo naar het Maritiem Centrum Abraham Fock of recreatiegebied De Vleijen. Ontdek de bossen, duinen en charmante dorpjes. Ook golfliefhebbers kunnen op de prachtige golfbaan van Ameland hun hart ophalen. De golfbaan ligt centraal in een natuurlijke omgeving met konijnen als vaste toeschouwer...
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Qurios Ameland!


Boeken op Qurios Ameland

Roompot Vakanties verhuurt op Qurios Ameland chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs