Ontdek het groene Groningen
Verschillende speeltoestellen op de camping
Fietsen of Wandelen
Tafeltennistafel
Kleinschalige camping met veel faciliteiten
Buitenzwembad en Zwemvijver
Forelvisvijvers in de buurt
Glampen in een Vodatent

Boeken op camping Recreatiepark Westerkwartier? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 

Accommodaties op camping Recreatiepark Westerkwartier

Over camping Recreatiepark Westerkwartier, Groningen

Recreatiepark Westerkwartier in Groningen biedt veel mogelijkheden; ontdek de mooie groene Groningse natuur te fiets of al wandelend. Op de camping zijn diverse speeltoestellen verspreid, ook vind je op de camping een tafeltennistafel voor een potje tafeltennis. En verder zijn er over de camping verspreid diverse bewegingstoestellen. Afkoelen in de zomer? Het recreatiepark heeft een buitenzwembadje en een recreatievijver met strandje.

Een actieve vakantie in het noorden van Nederland
In de omgeving van de camping is prachtige natuur te vinden, voor de actieve vakantieganger perfect dus! Binnen 15 autominuten ben je in het natuurgebied "De Oude Riet", een prachtige wandelomgeving. Ook per fiets is er meer dan voldoende te zien en doen, rijd een van de vele fietsroutes in de omgeving of fiets richting Groningen stad. Meer van het sport-vissen? Bij het recreatiepark in de buurt zijn 2 forel visvijvers. Welke sportieve activiteit je dus ook kiest, Westerkwartier heeft heel wat te bieden.

Kindvriendelijk glampen in Groningen
Doordat Recreatiepark Westerkwartier kleinschalig en overzichtelijk is opgezet is het een echt kindvriendelijke camping. De kinderen kunnen zich urenlang samen vermaken op de speeltoestellen, bij het zwembad of de tafeltennistafel terwijl de ouders ze makkelijk in de gaten kunnen houden. Tijdens de bouwvak in het hoogseizoen zijn er veel vaste gasten, die verschillende activiteiten organiseren met de eigenaren. Zo wordt er regelmatig met zijn alle samen gegeten, met heerlijk bbq, wordt er levend ganzenbord gespeeld en zijn er knutselmiddagen.

Tijdens de hete zomers is Recreatiepark Westerkwartier dé plek om goed af te koelen. Niet alleen bij het buitenzwembad, maar zeker ook bij het recreatiemeer op het terrein. Vanaf het strandje worden verschillende wateractiviteiten georganiseerd. Je kan natuurlijk ook gewoon lekker blijven zonnen op de ligweide.

Wat heeft deze regio zoal in huis?
Op zoek naar nog iets meer avontuur? In het dorpje Leek, vindt je het zwemkasteel Nienoord; een subtropisch zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbanen, whirlpools en watervallen. Een dagje eruit vanaf de camping? Binnen zo'n 20 autominuten vanaf het recreatiepark sta je in Groningen stad (Grunn). In deze historische studentenstad kan je goed winkelen, een terrasje pakken, of cultuur snuiven. Bezoek de korenbeurs, de Aa-kerk en het goudkantoor. Ga ook eens een middag naar het onofficiele LEGiO museum in Grootegast of neem de boot naar Ameland of Schiermonnikoog.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Recreatiepark Westerkwartier!


Boeken op Recreatiepark Westerkwartier

Vacanceselect verhuurt op camping Recreatiepark Westerkwartier safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs