Aan de Adriatische kust
Echt Italiaanse familiecamping
Animatie en miniclub
Semi Olympisch bad en apart kinderbad
Bezoek Rimini en waterpark Acquafun

Boeken op camping Riccione? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping Riccione, Emilia-Romagna

Op zoek naar een familiecamping voor een strandvakantie aan de Adriatische kust? Op Camping Riccione, hangt nog een echt Italiaans sfeertje. Familie Gobbi zwaait hier de gastvrije scepter en heeft de zaakjes goed voor elkaar.

Gasten keren hier graag terug. Zelfs de Italiaanse gasten roemen de cappuccino in het restaurant, dat belooft wat! Je hoeft niet met spullen te sjouwen naar het strand. Het shuttlebusje rijdt op en neer naar het strand (300 m). ’s Avonds brengt de shuttle je naar het gezellige Riccione.

Lekker spelen of een baantje zwemmen
Het zwembad op de camping loopt af in diepte, ideaal om te duiken, zwemmen en voor acquagym. Daarna lekker je spieren ontspannen in het hydromassagebad. Het aparte kinderbad is verwarmd en heeft natúúrlijk een glijbaan! Het enthousiaste animatieteam neemt je kinderen op sleeptouw voor spelletjes en sporten. De allerkleinsten maken vriendjes in de miniclub en speeltuin.

Er is hier ook een supermarkt met ruim assortiment. Of laat je een keer verwennen in het restaurant. De traditionele visgerechten en de (houtoven) pizza zijn top!

Genoeg te zien en te doen
In Riccione vind je een chique winkelstraat, markten, restaurants, bars en discotheken. Gegarandeerd succes voor de kinderen: het grootste waterpark van Italië; Acquafun. Een dag duiken, rennen, vliegen, glijden, glijden en nóg eens glijden. In Rimini,op een half uurtje afstand, kunnen shopaholics hun hart ophalen. Maar vergeet het historische centrum niet! Pleinen, Romeinse overblijfselen en Italia in miniatura, leuk voor een bewolkte ochtend. Huur ook eens fietsen voor de fietstocht naar Rimini, die loopt helemaal langs het stand!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Riccione!


Boeken op Riccione

Suncamp verhuurt op camping Riccione stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs