Aan de Côte de Fleurie
Aan de rivier de Orne
Mini boerderij
Nabij mooie fietsroutes
Midden in beschermd natuurgebied
Op 3 kilometer van het strand
60 kilometer van Omaha Beach (D-Day)
Bezoek Caen
3 km

Boeken op camping Riva Bella? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Over camping Riva Bella, Normandië

Op nog geen 3 kilometer van de Normandische kust, rechtstreeks aan de rivier de Orne, vind je Camping Riva Bella. Ontdek vanaf hier de Côte de Fleurie en het natuurgebied om de camping heen. Op de camping zelf is er een verwarmd, en met schuifdak overdekt, buitenzwembad. Ook vind je op het park twéé speeltuinen voor de kinderen. Dagelijkse boodschappen kan je doen op de supermarkt van de camping, maar je vind ook diverse supermarkten vlakbij de camping.

Fijne groene verzorgde camping met nieuwe eigenaar
Sinds de nieuwe eigenaar hier veel geïnvesteerd is kun je spreken van een mooie en goed verzorgde camping. Een nieuw zwembad, nieuwe bungalows en mooi vernieuwd sanitair. Bij het verwarmde zwembad is een terras waar je drankjes en snacks kunt bestellen. Gasten kunnen de spa, sauna en jacuzzi goed waarderen. Voor kinderen is er genoeg te beleven in de piratenspeeltuinen. In de kleine campingwinkel kun je de meest noodzakelijke levensmiddelen kopen. Aan de overkant van de camping vind je meerdere grote supermarkten. In het hoogseizoen worden er activiteiten georganiseerd voor de gasten.

D-Day en strandexcursies
In de omgeving vind je meerdere leuke bezienswaardigheden op korte afstanden. Zo heb je Omaha Beach, bekend van de D-Day invasie, op slechts 60 kilometer afstand. Ook ligt de bekende fietsroute Francette vlakbij de camping, en fiets je er zo over naar de stad Caen. Caen is goed bewaard gebleven en biedt je veel informatie over de historie van Normandië. Bezoek de vele abdijen en de citadel.
Deze omgeving staat bekend om zijn gastronomie, een echte aanrader voor fijnproevers dus!


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Riva Bella!


Boeken op Riva Bella

Vacanceselect verhuurt op camping Riva Bella tenten, stacaravans, mobilehomes, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping Riva Bella
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.3
 • Algemeen
  6.0
 • Personeel
  4.0
 • Sanitair
  6.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Mevr. op den H. - naseizoen 2019, met partner
  06-10-2019
   Mevr. op den H.
 • Algemeen
  6
 • Personeel
  4
 • Sanitair
  6
 • hmmm niet doen wij hadden een stacaravan die te klein was en ook niet bijzonder verder moeilijk communiceren in het Frans. Wij moesten bedrag neertellen voor schoonmaak welke echt te hoog was en de dame bleef maar schreeuwen.... Kortom nare smaak over gehouden van ons verblijf.