Rustig park in het midden van de Peel
Gratis sport & animatie in de schoolvakanties
Veel wandel- en fietsroutes
Gratis WiFi

Boeken op Roompot Park de Peel? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Roompot Park de Peel, Noord-Brabant

Bospark de Bikkels dat is Brabant op zijn best. Bospark de Bikkels ligt midden in de bossen afgewisseld met het Peellandschap. Een klein maar gastvrij vakantiepark. Die gastvrijheid kom je bij het gezellige eetcafé tegen maar ook aan de gezellige bar. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieprogramma.

Een kindvriendelijk, autovrij vakantiepark
Op het park vind je diverse bungalows maar ook leuke 2 slaapkamer en 3 slaapkamer chalets. Een groot voordeel voor gezinnen met jonge kinderen, het park is autovrij. Dit maakt dit park natuurlijk erg kindvriendelijk. Het park ligt midden in het bos, perfect dus voor lange wandelingen, fietstochten of een picknick.

Rust, ruimte maar ook leuke steden om de hoek
De ligging van dit park is uniek, midden in de Peel. Deze ligging nodigt het hele gezin uit tot leuke wandelingen maar ook mooie uitstapjes met de fiets. Je zult versteld staan van de mooie omgeving, je komt heidvelden, waterplassen, veenmoerassen en zandruggen tegen. De plaasten Helmond en Deurne maar ook de grotere steden zoals Eindhoven of Roermond zijn een bezoek waard. Verder kun je bij warm weer afkoeling zoeken bij de maasplassen.--

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Roompot Park de Peel!


Boeken op Roompot Park de Peel

Roompot Vakanties verhuurt op camping De Bikkels chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs