Bekijk grote foto's
Rustig park in het midden van de Peel
Omgeven door bossen
Veel wandel- en fietsroutes
Modern centrumgebouw
Autovrij park, parkeerplaats ingang park
Toverpark en ZooParc Overloon
Animatie op bospark 't Wolfsven
Eindhoven, Venlo

Boeken op Roompot Park de Peel? Kies hier verblijf en organisatie:

Over Roompot Park de Peel, Noord-Brabant

Vakantiepark de Peel: dat is Brabant op haar best. Roompot Park de Peel is autovrij en ligt midden in de bossen. Het centrumgebouw met minimarkt, bar en restaurant is modern ingericht en het gezellige terras buiten kijkt uit op de mooie grote speeltuin. Tijdens de schoolvakanties is er een activiteitenprogramma op vakantiepark 't Wolfsven, gratis voor gasten van Park de Peel. Pak vooral je wandelschoenen in want vanaf het park kun je fijne wandelingen maken. Ook fietsers kunnen hier hun hart ophalen.

Een kindvriendelijk, autovrij vakantiepark
Op het park vind je diverse bungalows, maar ook leuke 2 slaapkamer en 3 slaapkamer chalets. Een groot voordeel voor gezinnen met jonge kinderen, het park is autovrij. Dit maakt dit park natuurlijk erg kindvriendelijk. Verder zijn er verspreid ook speeltoestellen op het park. Het park ligt midden in het bos, perfect dus voor lange wandelingen, fietstochten of een picknick. Verder kun je in het mooie centrumgebouw genieten van een hapje en drankje. Bij mooi weer kunnen de ouders een drankje op het gezellige terras buiten bestellen en de kinderen nieuwe vriendjes maken in de leuke speeltuin.

Rust, ruimte maar ook leuke steden om de hoek
De ligging van dit park is uniek, midden in de Peel. Deze ligging nodigt het hele gezin uit tot leuke wandelingen maar ook mooie uitstapjes met de fiets. Je zult versteld staan van de mooie omgeving, je komt heidevelden, waterplassen, veenmoerassen en zandruggen tegen. De plaatsen Helmond en Deurne, maar ook de grotere steden zoals Eindhoven of Roermond zijn een bezoek waard. Verder kun je bij warm weer afkoeling zoeken bij de Maasplassen.

p.s.Als gast van Roompot Park De Peel kan je het hele jaar gratis gebruik maken van het animatieprogramma op Bospark 't Wolfsven.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Roompot Park de Peel!


Boeken op Roompot Park de Peel

De volgende verblijven worden aangeboden op Roompot Park de Peel:
VacanceSelect, Suncamp en Roompot Vakanties bieden accommodatie als chalets of appartementen.