Strandhuisjes op het strand bij Vlissingen
Plaatsen als Goes, Middelburg en Vlissingen bezoeken
Strandvakantie
Strandhuisje huren aan het strand in Zeeland

Boeken op camping Roompot Strandpark Zeeland? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Roompot Strandpark Zeeland, Zeeland

Een strandhuisje huren aan het strand op loopafstand van Vlissingen? De ultieme strandvakantie beleef je natuurlijk op Strandpark Zeeland.

De sfeervolle huisjes hebben een perfecte strand-ligging, in een baai aan de zuidkant. Wakker worden tussen de duinen om vervolgens een frisse ochtendduik te nemen op het strand, dat kan op Strandpark Zeeland! Een ideale locatie, want vanuit je chalet of safaritent loop je zo het Nollestrand of de levendige boulevard van Vlissingen op.

Hier geniet je op het terras van het uitzicht over de Westerschelde. Met een trendy strandpaviljoen op loopafstand ben je verzekerd van lange zomeravonden met heerlijk eten, drinken en live muziek. Alles voor een gezellige vakantie in Zeeland. Er zijn verspreid door Vlissingen diverse eet- en uitgaansgelegenheden. In de natuurrijke omgeving van het strandpark kun je fantastische fiets- en wandeltochten maken.

Verder zijn de plaatsen zoals Middelburg, Goes, Westkapelle en Domburg natuurlijk een bezoek waard.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Roompot Strandpark Zeeland!


Boeken op Roompot Strandpark Zeeland

Roompot Vakanties verhuurt op camping Roompot Strandpark Zeeland lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs