Camping tussen de bergen en zee in
Zwembad met kleuterbadje
Hoogseizoen activiteiten
Marineland in Antibes
5 km

Boeken op camping Saint Louis? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping Saint Louis, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aan de baai van Cannes ligt de camping Le Saint Louis op een afstand van slechts 800 meter van Pégomas, een karakteristiek Provençaals dorp. De camping Le Saint Louis is geheel ingericht om je een comfortabele en rustgevende vakantie te garanderen. Er zijn overal heggen tussen de luxe stacaravans en staanplaatsen, die zich terrasgewijze tegen de heuvel bevinden. Dichtbij heb je toegang tot de mooiste stranden van de baai. Op de camping vindt u een bar, een restaurant en een snackbar. Bovendien heeft de camping Le Saint Louis een fantastisch zwembad met een waterglijbaan voor de gehele familie en een speciaal peuterbad!

Als je eropuit wilt, wordt het moeilijk kiezen: Cannes en La Croisette, maar ook Nice waar de oude stad en de Promenade des Anglais je zeker zullen bekoren. Iets meer naar het oosten ligt het prinsdom Monaco, één stap verwijderd van Italië. In deze omgeving is er nog meer vertier. Denk hierbij aan de steden Nice, Antibes en Juan-les-Pins, met hun mooie boulevards en de heerlijke stranden van Zuid Frankrijk.

Ga je voor natuur dan ligt op ongveer 5 km. vanaf Cannes het dorpje La Roquette in de bergen. In de ruige bergwereld kun je mooie tochten maken met telkens een verrassende blik op de zee.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Saint Louis!


Boeken op Saint Louis

Eurocamp verhuurt op camping Saint Louis
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs