Bekijk grote foto's
800 m

Boeken op camping Siblu La Pointe? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Siblu La Pointe, Aquitaine / Les Landes

Camping La Pointe in Landes is een echte familiecamping die zich bevindt in het hart van een dennen- en eikenbos, op 800 m van de oceaan, word je verwelkomd met een verwarmd zwembad en een rijk aanbod aan activiteiten voor ontspanning en plezier. Geniet van de twee waterglijbanen, het kinderbad en het verwarmde zwembad, de zwemlessen, de aquagym of de waterpolo wedstrrijden. De langgerekte fijne zandstranden, de fietstochten onder de pijnbomen, het verkennen van Les Landes en haar gastronomie en niet te vergeten Spanje op 30 minuten afstand, deze zijn de ingrediënten van succesvolle vakanties.

In juli en augustus kunnen kinderen van 5 t/m 15 jaar deelnemen aan verschillende animaties op de camping. Er wordt ook aan de ouders gedacht met gevarieerde activiteiten: leren surfen, aquagym, raften, karting, sporttoernooien, wandelen. Na de inspanning volgt het comfort met in de avond concerten, karaoke, themadiners en dansavonden.

Camping La Pointe in Landes bevindt zich tussen Arcachon en Anglet. Hier ligt het plaatsje Capbreton of « de stad van de 100 kapiteinen », de oudste haven van de streek. De onmetelijke fijne-zandstranden, fietsuitstapjes onder de dennenbomen, de tradities en gastronomie van Les Landes ontdekken, dit is allemaal mogelijk op slechts 30 minuten van Spanje. Het recept voor een geslaagde vakantie.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Siblu La Pointe!


Boeken op Siblu La Pointe

Siblu verhuurt op camping Siblu La Pointe safaritenten, stacaravans, mobilehomes, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...