Familiecamping aan zwemmeertje/strandje
Prachtig tropisch zwemparadijs (€)
Sport- en Spelparadijs
Hoogseizoen: activiteitenprogramma
Geweldige sportfaciliteiten
 Beschrijving

Over camping Südsee Camp, Niedersachsen / Harz

In een paar uurtjes ben je op deze camping: Südsee Camp, een groot, gezellig sport- en spelparadijs op de Lüneburger Heide. Veel groen en bloemen aan een helder zwemmeertje. Met een prachtig zwemparadijs (€).

Het terrein ziet er bijzonder uitnodigend uit, met veel bomen, bloemen en sierstruiken. De vier sterren camping ligt aan een helder zwemmeertje; op het zandstrandje kun je heerlijk zonnen. En er is nog meer: een tropisch zwemparadijs met een bubbelbad en een sauna (€). Voor de kinderen een vrijetijdsprogramma, met onder andere boogschieten, en speeltuinen. De oudere kinderen kunnen bovendien naar de disco. Betaald: WiFi op een groot gedeelte van het terrein.

Het klimaat is hier mild, tot eind september is het zomers warm. Precies goed dus voor wandel- en fietsliefhebbers. Je kan hier volop genieten van het bos en de hei. Gezellig druk - met veel restaurants en winkels - is het in de buurt gelegen stadje Soltau. Vlakbij Soltau ligt ook het populaire attractiepark Heide-park met meer dan 40 attracties en shows. En voor een flinke portie cultuur kun je naar de museumstad Hamburg. Of laat je eens verrassen door de middeleeuwse plaats Hildesheim. De 11de-eeuwse kerken zijn hier mooi, maar letterlijk schitterend is de Romeinse zilverschat. Een eeuw geleden werd die zomaar ineens ontdekt.

Waterliefhebbers genieten volop op camping Südsee Camp. Met zowel een groot meer als een indrukwekkend zwemparadijs is hier altijd van alles te beleven. Kinderen ontdekken het leuke peuterbad met piratenschip en de glijbaan. Laat u meevoeren op de golven in het golfslagbad. Of ontspan in het stoombad, de sauna en whirlpool!
Klanten van Eurocamp krijgen korting op de toegang tot het zwembad. Dagkaart ma t/m vr €9,- (volw.) en €5,50 (kinderen 2-18 jaar), zat/zon. €11,50 (volw.) en €7,- (2-18 jaar).

Een minpuntje van dit vakantiepark is de geluidsoverlast die af en toe veroorzaakt wordt door de in de buurt gelegen spoorbaan en het militaire oefenterrein.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Südsee Camp!

 Aanbieders
 Accommodatie
 Plattegrond
 Video
 Kaart
 Regio
 Beoordelingen