Kleine camping bij Leeuwarden
25 ruime kampeerplaatsen, 2 safaritenten
Speelveld, speelhuisje, glijbaan, schommel
Fietsen, wandelen
Op slechts 4 kilometer van Leeuwarden
Friese meren, De Alde Feanen
Leeuwarden, Drachten, Grou
Fietsroute Elfsteden

Boeken op camping Swichumer Pleats? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Over camping Swichumer Pleats, Friesland

Swichumer Pleats is een kleine groene en gastvrije camping in het hart van Friesland. Kies je voor deze minicamping dan kies je voor een van de ruime kampeerplaatsen of misschien wel een comfortabel ingerichte safaritentent, een modern sanitairgebouw, een gezellig speelveld en gratis WIFI. De ligging, op slechts 4 kilometer van Leeuwarden zorgt ervoor dat je per fiets naar de stad kunt.

Rust, ruimte en glamping
Behalve kampeerplaatsen kun je op camping Swichumer Pleats ook glampen. Er zijn twee safaritenten (4 of 6 personen) met een gezellige inrichting. De safaritenten hebben 2 slaapvertrekken met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. De safaritent voor 6 personen heeft 2 stapelbedden. In het woongedeelte is een eethoek met een kachel en een open compleet ingerichte keuken. Begin de ochtend met een kopje koffie en uitzicht over de groene Friese landerijen. Een plek om helemaal tot rust te komen. Voor de kinderen is er een ruim speelveld met speelhuisje, schommel, glijbaan en zandbak. Een fijne speelplek om nieuwe vriendjes te ontmoeten.

Ontdek Friesland, Leeuwarden en de Friese Meren
Vanaf de camping kun je leuke activiteiten ondernemen. In de provincie Friesland ligt zo'n 3.000 kilometer aan fietsroutes dus vergeet je fiets niet. Een erg leuke route om te rijden is de 8 van Grou (de pontjes-route). Watersporters kunnen de Friese meren bezoeken en het natuurgebied De Alde Feanen ligt ook op korte afstand van de camping. Behalve een dagje winkelen kun je natuurlijk ook de historische binnenstad van Leeuwarden ontdekken. En tijdens je vakantie moet je zeker een dagje Waddeneilanden plannen. Wordt het Terschelling of Vlieland? Voor de kinderen is een bezoek aan de dierentuin Aqua Zoo of het Kameleondorp Terherne een heerlijk dagje uit. Kortom, vervelen is geen optie op camping Swichumer Pleats.

Camping Swichumer Pleats
Kamperen & Caravanstalling
Ayttadyk 10
9087 CD Swichum

06 231 782 93 of 06 128 129 54
058 250 22 44
Email: info@swichumerpleats.nl


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Swichumer Pleats!


Boeken op Swichumer Pleats

Camping Swichumer Pleats verhuurt safaritenten, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs