Boot afmeren aan eigen steiger
Meren en plassen, vakantie aan het water
Boothelling
Broodjesservice
Jachthaven
Rust en natuur
Fiets- en wandeltochten
Bolderkarverhuur

Boeken op camping Tusken de Marren? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Tusken de Marren, Friesland

Friesland is dé watersportprovincie van Nederland. In het hartje van Friesland aan de Meinesleat ligt Recreatiepark Tusken de Marren. Het dorp Akkrum is heel gezellig en heeft meerdere restaurants en een gezellig dorpscentrum. Je kunt vanaf het vakantiepark Tusken de Marren het dorp in ongeveer 5 minuten te voet bereiken. Het recreatiepark en alle vakantiehuizen liggen aan het water en iedere accommodatie is voorzien van een eigen aanlegsteiger. Alle condities voor een heerlijke vakantie aan het water in Friesland zijn hier aanwezig.

Kindvriendelijk waterpark in Friesland.
Voor kinderen ook een hele leuke plek om vakantie te vieren. In het hoogseizoen is op het park een leuk recreatieprogramma. Verder kunnen ze heerlijk springen op de trampoline of de speeltuin verkennen met hun nieuwe vriendjes.

De Meinesleat vormt de verbinding tussen het Sneekermeer en het riviertje de Boarn. Wanneer je nu zelf geen boot hebt kun je er in de omgeving een huren, zodat je kunt genieten van de prachtige natuur en omgeving. De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende fiets- en wandeltochten. Er zijn tal van fiets- en wandelpaden die je al fietsend langs monumentale boerderijen en prachtige historische steden zoals Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. In het gezellige centrum van Akkrum vind je naast de vele winkels gezellige en goede horecagelegenheden en restaurants.

Zowel de 4-persoons als de 5-persoons chalets zijn allemaal aan het water gelegen. Vanaf jouw veranda heb je een mooi uitzicht over het water. Neem je je eigen boot mee? Deze kun je deze aanleggen aan jouw eigen steiger.

Elk jaar tijdens het 6-daags zeilevenement ‘de Sneekweek’ kijken de gasten van Tusken de Marren hun ogen uit.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Tusken de Marren!


Boeken op Tusken de Marren

Camping zelf verhuurt op Tusken de Marren chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs