Op loopafstand van de Efteling
Entertainment voor de kinderen
Overdekt zwembad
Vakantiewoningen en groepsaccommodaties

Boeken op camping Vakantiepark Bosrijk? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Vakantiepark Bosrijk, Noord-Brabant

Vakantiepark Bosrijk ligt op loopafstand (10 min.) van het Efteling Park, midden in de bossen. Geniet na een heerlijke dag in de Efteling van de rust en luxe in je accommodatie. Het park maakt deel uit van de Efteling.

Ontspan in alle rust aan het water, een gezellig dorpsplein of in een vrijstaande woning tussen de bomen en geniet van onbeperkt toegang tot de Efteling. In Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je luxe en sfeervolle vakantiewoningen, appartementen en groepsaccommodaties. Sommige accommodaties hebben een sauna of bubbelbad en de bedden zijn bij aankomst altijd voor je opgemaakt.

Er is hier een overdekt zwembad (het Badhuys) om lekker in te zwemmen. Of klauter op een van de vele speeltoestellen die op verschillende plekken in Bosrijk neergezet zijn. Je kunt natuurlijk ook altijd een potje voetbal spelen op een van de grasvelden.

Klaas Vaak woont op dit vakantiepark. Zijn zandkasteel ligt te midden van het meer. Elke avond komen zijn Zandkabouters je ophalen zodat Klaas Vaak jou een verhaaltje voor het slapengaan vertelt. Maar er komen ook wel eens Sprookjesbosbewoners op bezoek om kinderen te vermaken. Voor en na jouw parkbezoek is er eigenlijk altijd wel iets te doen.

Trakteer jezelf op een heerlijke lunch of diner in restaurant het Eethuys. Of bestel een pizza die aan de deur geleverd wordt. Voor ontbijt kun je in het restaurant terecht of gebruik maken van de ontbijtbezorging. Maar je kunt natuurlijk ook zelf je broodjes of wat lekkers kopen in het Kleyn Waerenhuys (kleine supermarkt).

Als gast van Efteling Bosrijk parkeer je gratis op een parkeerterrein bij de ingang van het vakantiepark. Vanuit hier loop je in 10 minuten naar de ingang van het attractiepark.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Vakantiepark Bosrijk!


Boeken op Vakantiepark Bosrijk

Camping Vakantiepark Bosrijk verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs