Bekijk grote foto's
Vakantiepark op loopafstand van strand Ameland
Glamping op Ameland
Overdekt zwembad, indoor speelparadijs
Logeren in Villatent Safaritenten met sanitair
Fietsen, wandelen
Café Restaurant met terras
Diverse sportvelden, bowling
Maritiem centrum
1,1 km

Boeken op Vakantiepark Klein Vaarwater? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)


Over Vakantiepark Klein Vaarwater, Waddeneilanden

Uitwaaien op Ameland? Zodra jij op de boot stapt begint jouw vakantie. Vakantie vieren zoals het hoort en dat kan zeker op vakantiepark Klein Vaarwater op het mooie waddeneiland Ameland. Lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling of gewoon met je voeten in het zand en de ogen dicht, het kan allemaal op dit prachtige eiland. Dit vakantiepark ligt in het duingebied en op loopafstand van het strand.

Wordt het zwemmen in het binnenbad of in zee?
Het park heeft een mooi centrumgebouw met diverse goede voorzieningen zoals een overdekt zwembad met peuterbad, glijbaan en een leuk indoor speelparadijs. Dat wordt voor de kinderen dus sowieso een topvakantie. Verder kun je jezelf uitleven in de fitness, op de padelbaan of de bowling bezoeken. En mocht je dan na een dag actief bezig zijn trek hebben, dan kun je je boodschappen halen in de supermarkt. Liever een dag relaxen dan sluit je de dag gezellig af met een goede maaltijd in het restaurant.

Zon, zee en strand maar ook fietsen en wandelen
Laat jezelf verrassen door de prachtige vergezichten en kom helemaal tot rust op Ameland. Vakantiepark Klein Vaarwater is de perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Lekker uitwaaien aan de kust, maak een huifkartocht of bezoek de vuurtoren van Ameland en ontdek haar rijke historie. Op Ameland zijn er volop mogelijkheden om de prachtige natuur te ontdekken. Wandelend, op de fiets of te paard verken je strand, bos en duinen. Lekker uitwaaien en genieten van het natuurschoon. Wandel in natuurgebied 't Oerd en geniet van het uitzicht, terwijl je fietst over de kilometerslange fietspaden. En vergeet niet een bezoek aan het Maritiem Centrum Abraham Fock in je vakantie-agenda te zetten.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Vakantiepark Klein Vaarwater!


Boeken op Vakantiepark Klein Vaarwater

VacanceSelect verhuurt op Vakantiepark Klein Vaarwater lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs