Nederland kampeerland: Nieuw in 2022

 14 Januari 2022   Typisch Fem

De lockdown is de ideale tijd om te vernieuwen en bouwen, dachten de eigenaren van deze Nederlandse campings en vakantieparken. Dankzij hun harde werk in de afgelopen tijd, geniet jij straks van een extra fijne vakantie. Denk in termen van splinternieuwe waterparken, extra glijbanen en nog fijnere kampeerplaatsen met privésanitair. Hoeveel nachtjes nog tot de zomervakantie 2022 begint?

Camping TerSpegelt in Noord-Brabant
Wie ooit op deze familiecamping geweest is, herinnert zich ongetwijfeld niet alleen het gave binnenstrand en de luxe glampingaccommodaties. Ook de grote zwemplas is een echte camping USP. Wij snappen dan ook goed dat ze ervoor gezorgd hebben dat er in 2022 nog meer kampeerplaatsen met privésanitair met uitzicht op de zwemplas zijn. Om precies te zijn drie kampeervelden vol! Elk van de nieuwe kampeerplaatsen heeft vanaf juli 2022 een sanitairunit met toilet, badkamer met douche en wastafel en een aparte afwasruimte. Ook is er op de camping een extra veldje met chalets dit jaar en het aantal loungelodges is uitgebreid. Op naar een mooie zomer in Brabant!
Nieuwe velden met privé sanitair op Ter Spegelt


Camping de Kuilart in Friesland
Eind mei 2022 zal het nieuwe zwembad van De Kuilart klaar zijn. Precies op tijd voor jouw zomervakantie dus! Het zwembad krijgt een nieuwe speeltuin en maar liefst drie glijbanen, waaronder een speed met snelheidsmeter en een cone. Deze kegelvormige glijbaan gaat zeker weten in de smaak vallen bij je kinderen.
de nieuwe cone bij de kuilart


Ardoer Camping de Jutberg in de veluwe
Vanaf maart 2022 heeft De Jutberg een hele nieuwe waterspeeltuin, en wordt er een nieuw speeltoestel geplaatst bij de natuurkampeerplaatsen. De kinderen zullen zich zeker vermaken met het nieuwe watertoestel, waarin zij bepalen welke kant het water opstroomt! Ook is er een balans parcours met spider stones en stapstammen. Bij de natuurkampeerplaatsen komt ook niet zomaar een nieuw speeltoestel, maar een heuse klimroute. Hier zijn de kleintjes wel even zoet!
De nieuwe speeltoestelen bij jutberg


Camping Ommerland in Overijssel
Het was hier al prima toeven dankzij het klimbos, de speeltuin, manege en het uitgebreide zwempark met binnenbad, buitenbad, peuterbad en waterspraypark. En daar komt nu een extra dosis waterfun bij. Camping Ommerland heeft vanaf de meivakantie 2022 namelijk twee extra glijbanen in de aanbieding. In totaal vind je hier nu meer dan 100 meter glijplezier!
impressie van de 2 nieuwe glijbanen OmmerlandNieuwe vakantieparken in Nederland

En dan hebben we nog Landal, die as we speak even twee splinternieuwe parken uit de grond stampt: Landal Marina Resort Well en Zuytland Buiten.

Landal Marina Resort Well in Limburg
Vanaf 1 augustus 2022 ben je in het noorden van Limburg, tussen de Maas en Nationaal Park De Maasduinen, welkom op dit gloednieuwe vakantiepark. Het park ligt aan het Leukermeer, een fijne zwem- en recreatieplas. Er is ook een binnenzwembad met wellnessvoorzieningen en er worden maar liefst 148 luxe vakantiewoningen en 34 appartementen gebouwd. Grote kans dat er nog wel eentje vrij is voor jou dus.
Een impressie van Marina Resort WellLandal Zuytland Buiten
Dit nieuwe Landal park op het Zuid-Hollandse eiland Voorne Putten laat je volop genieten van de Nederlandse kust. Je bevindt je in natuurgebied De Bernisse, vlakbij Rotterdam, en verblijft in een luxe villa met veranda aan het water. Wandelschoenen, fietsen en vishengels mee en genieten maar!
Landal Zuytland Buiten impressieAnderen lazen ook onze blogs over  2022NieuwWaterparkLandalArdoerTerSpegelt