Wordt het deze zomer een avontuurlijke Sunlodge lodgetent of luxe mobilehome ?

 2 Mei 2018   Huurtent

De Sunlodge Summerdeals staan online


Wij van huurtent zijn inmiddels wel experts in glamping te noemen, zelf al vaak in lodgetenten mogen wonen tijdens onze kampeerreizen door Europa. Wij zijn dan ook niet verrast dat Suncamp Holidays dit jaar voor de tweede keer de GlampingXL award heeft gewonnen. De Sunlodges worden door de gezinnen, die gestemd hebben, zeer gewaardeerd op diverse punten. Kindvriendelijk en luxe omdat de accommodaties comfortabel maar ook avontuurlijk aanvoelen. Verder staan de Sunlodge lodge- en safaritenten vaak in leuke glampingdorpen waardoor er snel vriendjes gemaakt worden.

De topcampings, waar de voorzieningen voor kinderen ruimschoots aanwezig zijn, maken dit glampingaanbod heel aantrekkelijk. Kies je voor een van de luxe stacaravans zoals de Sunlodge Aspen of de Redwood dan zul je als jong gezin ook genieten van het feit dat je niet met overvolle auto hoeft te rijden. Verder zul je zien dat je kinderen bij aankomst hun zwemspullen snel gevonden hebben in de koffer. Dat betekent voor ouders vaak lekker ontspannen en een moment van rust na het inrichten van de luxe accommodatie.

Ben je nog niet overtuigd? Probeer dan deze zomer één van de Sunlodge-accommodaties uit en dit is werkelijk het moment om te boeken.

Wil je een campingvakantie boeken die valt in de periode 1 juli-9 september 2018 dan kun je nu een vakantie boeken met korting tot wel €100*. (*gebruik de volgende codes 7 nachten of meer: SUN75 en 14 nachten of meer: SUN100)

De Sunlodge Summerdeals staan online hieronder wat tips van ons, kijk bij Suncamp voor meer Sumerdealcampings



Istrië:
Wordt het camping Valkanela? Een grote camping, zoals in heel Istrië, maar ondanks dat straalt deze camping rust en ruimte uit. Verder is de ligging aan zee met uitzicht op de omliggende eilanden een pré! Je kunt hier nu nog een Sunlodge Aspen of Redwood met SummerDeal-korting boeken. Ben er snel bij en ontdek het mooie Istrië.

Italie, Veneto:
Of wil je graag een Sunlodge Safari met eigen badkamer uitproberen aan de Adriatische kust? Boek dan snel deze laatste glamping-accommodatie op camping Pra’Delle Torri. De kindvriendelijke voorzieningen zijn op deze camping niet op één hand te tellen. Je kunt hier met het hele gezin lekker actief bezig zijn maar natuurlijk ook lekker lui bij het zwembad of aan zee genieten van zon, zee en strand.

Italië, Toscane:
Half juli kun je nog een fijne Sunlodge Maple boeken en genieten van alle mooie landschappen die Toscane heeft. Vanaf Camping Barco Reale is dit uitzicht op het Toscaans platteland vanaf het zwembad ruimschoots aanwezig. En voor de lekkerste pizza’s en pastagerechten zit je op deze glamping camping zeker goed.

Frankrijk Languedoc:
De grote Franse camping Le Sérignan Plage is echt een paradepaardje, ook van ons. Deze camping heeft alles voor een geslaagde vakantie in Zuid-Frankrijk. De ligging direct aan het prachtige zandstrand, de leuke waterspeeltuin, het zwembad met glijbanen en voor de ouders het Wellnessgedeelte met Romeinse baden maken deze camping een glampingcamping. De camping is wel erg groot en daarom kunnen er fietsen geleend worden bij Suncamp, wel zo makkelijk toch? Boek je een Sunlodge Jungle safaritent dan staat er sowieso een fiets klaar bij de leuke avontuurlijke tent met fijn overdekt terras. Boek snel met jouw Summerdealkorting en geniet van de voorpret!

Glamping op Serignan Plage in een Jugle Safaritent







Anderen lazen ook onze blogs over  Sunlodgeglampingglampingdorpenaanbiedingkortinglodgetentsafaritentstacaravan