Zoek je een spiksplinternieuwe accommodatie of een nieuw model?

 20 November 2017   Huurtent

Wij van huurtent.nl zijn de afgelopen maanden druk bezig met alle kampeernieuwtjes te verzamelen voor de campingvakantie 2018.

Wordt het vakantie vieren in een nieuwe stacaravan of safaritent?

Wil je de komende vakantie nu eens in een echte spiksplinternieuwe stacaravan of safaritent logeren? Wil je een van de eerste bewoners worden? Dan moet je eens bij de volgende organisaties kijken:

Een vakantie met Al Fresco klinkt als muziek in de oren!

Al Fresco heeft haar stacaravanpark uitgebreid met luxe en nieuwe stacaravans. De nieuwe luxe stacaravans van Al Fresco met namen als Toscanini (ook in een Rolstoelvriendelijke uitvoering), Da Vinci en Rossini Riviera Suite klinken als muziek in onze vakantie-oren. Nieuwe accommodaties, allemaal modern en lekker fris ingericht, je vakantie begint dan sowieso goed.

Toscanini, luxe kamperen in een nieuwe stacaravan


Eurocamp gaat voor compact in 2018

De kindvriendelijke kampeerorganisatie Eurocamp heeft veel luxe accommodaties en daarbij is nu de spiksplinternieuwe Azure Compact stacaravan bijgekomen. De stacaravan heeft altijd 3 slaapkamers. Deze nieuwe compacte stacaravans vind je op 6 campings in Italië en Spanje en dus met airco! De nieuwe Azure Rolstoelvriendelijk stacaravan vind je op 3 campings: Domaine des Ormes, La Baume, Aloha village

(p.s. Het aantal Eurocamp campings waar de Azure 3 slaapkamers staan in 2018 is uitgebreid, er staan al op meer dan 60 campings Azure stacaravans waarvan er veel helemaal nieuw zijn)


Vakantie vieren in een nieuwe Azure Compact met 3 slaapkamers


Hier wordt je ook blij van: de Glamtent van Happy Tent.

Nieuw in 2018! ! De Happy Glamtent van Happy Tent
De Happy Glamtent biedt haar gasten extra comfort! Zo worden alle compleet ingerichte tenten geplaatst op een houten vloer en zijn ze voorzien van een grote luifel. (max. 6 pers.).


Koko weet wat de jonge klant zoekt!

Glamping is hot en heel favoriet bij jonge gezinnen en daar speelt Koko holidays graag op in. Je kunt nieuwe safaritenten LG huren op 4 campings in Frankrijk. Deze glampingtopper van Koko holidays heeft zelfs stromend water, en een magnetron en je zit lekker zacht op de stoelkussentjes. In de safaritent bevindt zich een toilet, wel zo makkelijk. Verder een robuust keukenblok en keukeninventaris, veel opbergruimte in de keuken maar ook in de slaapcabines. Zorg dat je er snel bij bent, en kun je in het voor- of najaar je vakantie boeken dan zijn de prijzen ook nog eens heel gunstig.

Glamping in een nieuwe safaritent met Koko HolidaysRoan en Go4Camp bouwen hun Glampingaanbod uit

Roan en haar zusje Go4Camp zijn al langer bekend van hun populaire glamping- en lounge-accommodaties. Dit jaar hebben ze het assortiment uitgebreid met twee zeer luxe stacaravans, de Vision Lounge (Roan) en de Casa Allure (Go4Camp).
Beide stacaravans hebben 3 slaapkamers, geschikt voor max. 7 personen, er is gratis airco, satelliet TV met Nederlandse zenders, een loungebank op de veranda en in de keuken ook een magnetron en een afwasmachine. Als dat geen luxe glamping is...

Glamping in de Vision Lounge van RoanNiet helemaal nieuw maar wel zo goed als…

Dé glampingspecialisten Selectcamp en Vacanceselect:
Die hebben zeker niet stil gezeten en zijn altijd druk met het ontwikkelen van nieuwe accommodaties. Voor klanten die voor basic kiezen is er de Airstay tent ontwikkeld. Een tent met twee verdiepingen en geschikt voor 2 personen. Beneden een picknick tafel en boven 2 bedden, sanitair gebruik je van de camping.

Verder zijn er de glamping accommodaties zoals de Airlodges, de vorig jaar geïntroduceerde de Airdreamer en de stacaravans Exclusive Next en Taos van moederorganisatie Vacanceselect. Dit zijn ook erg mooie nieuwere modellen waarin je een luxe vakantie kunt vieren.

Selectcamp heeft nieuws voor de hondenbezitter:

De Exclusive Dog is zelfs helemaal nieuw voor je vakantie 2018 en “dogproof”. Je mag hierin met 1 hond, 4 volwassenen en 1 kind logeren. Eindelijk een accommodatie waarin je hond zich thuis voelt. Wat dacht je verder van de Glamptenten,de Lodgetenten Deluxe en de Stacaravans Exclusive van Selectcamp, allemaal de nieuwste modellen van de afgelopen 2 jaar.

De Exclusive Dog van Selectcamp


Go4Camp en Roan gaan voor Lounge!

Er zijn verschillende Lounge stacaravans van zowel Go4Camp als Roan, hier krijg je echt goede zin van… een echt relaxterras met loungemeubels, wie wil dat niet.

Go4Camp, deze van oorsprong oer-Hollandse kampeerorganisatie, gaat voor de Casa Royal en dan wel in de Lounge-uitvoering. De Casa Royal Lounge: een echt topproduct als je het ons vraagt! Wat een ruimte, een vloeroppervlakte van 35m2, airconditioning, 3 slaapkamers, satelliet TV (met Nederlandse zenders) en een half overdekte terras van 15m2 groot met comfortabele loungebank. Dat wordt een relaxvakantie op en top!

De Casa Royal lounge, je relaxvakantie start hier


Bij Roan, de zusterorganisatie van Go4Camp, zijn de afgelopen 2 jaar al de Excellent, Prestige en Supreme Lounge geïntroduceerd en dus nog wel nieuw te noemen.

Canvas nieuwe stijl:

Behalve de zo vertrouwde Relax, Cosy en Select heeft Canvas Holidays wat betreft modernisering niet stilgezeten de afgelopen 2 jaar. De nieuwe modellen Moda, ModaPlus, Premium en Premium Plus zijn speciaal ontwikkeld voor de vakantievierder die graag iets meer betaalt voor meer luxe en comfort. Deze mooie modernere modellen hebben zowel 2 als 3 slaapkamers en zijn dus ook geschikt voor grotere gezinnen.

Moda stacaravan met 2 of 3 slaapkamers, het nieuwste model van Canvas Holidays


Kortom ben je op zoek naar moderne en nieuwe accommodaties, dan heb je voor 2018 een grote keuze. En besef goed: de laatste vroegboekweken zijn in december bij diverse organisaties!

Anderen lazen ook onze blogs over  2018accommodatieglampingnieuwnieuwsvroegboekkortingVacanceselectCanvas HolidaysAl FrescoEurocampGo4CampRoankokoholidays