Agriturismo Eucaliptus

9.0
20 pl.
10000 m
Agriturismo slechts 10 km. van de kust/strand
Marini Bibbona met mooie stranden
Fijn zwembad, apart kinderbad
Tendi Safaritenten met sanitair, vrij uitzicht
Restaurant en bar
Speeltuintje, glijbaan, schommels en wip
Gratis Wifi bij restaurant
Wijn – en olijfolie proeverij

Boeken op camping Agriturismo Eucaliptus? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping Agriturismo Eucaliptus

Over camping Agriturismo Eucaliptus, Toscane en Elba

Waar is de Toscaanse kust zo mooi als bij Marina di Bibbona? Zoek je rust en ruimte? De Italiaans agriturismo Eucaliptus ligt centraal in het fantastisch Toscaanse landschap op slechts 5 kiliometer van het mooie dorpje Bolgheri en 10 km. van de stranden. De Tendi lodgetenten met sanitair hebben een mooi uitzicht op de omliggende wijngebieden en zijn zeer comfortabel ingericht.

Glamping in Toscane op slechts 10 kilometer van de stranden.
Rondom het fijne zwembad met kleuterbad staan comfortabele ligbedden. Schaduw kun je hier vinden onder de mooie bomen. Behalve dat de kinderen zich natuurlijk goed kunnen vermaken in het zwembad is er voor hen ook een leuk speeltuintje met glijbaan, schommels en wip en alle ruimte. Behalve voor je dagelijkse boodschappen in het winkeltje, kun je natuurlijk ook een heerlijk maaltijd nuttigen in het restaurant of een drankje op het leuke terras bij de bar (deze liggen allemaal aan de overkant van de weg).
Op deze Agriturismo kun je ook de eigen geproduceerde wijn, olijfolie en lokale specialiteiten kopen. Geniet ‘s avonds op het terras van de Toscaanse keuken en de eigen geproduceerde Bolgheri DOC wijnen!

Toscane is cultuur, steden en strand.
De omliggende steden, landschappen nodigen zeker uit tot leuke dagtripjes. Van hieruit kun je op een hele fijne manier Toscane ontdekken. Bolgheri is een klein maar schitterend dorp met restaurants en barretjes. Zo is een bezoek aan Castagneto Carducci ook erg leuk, op maandagochtend is hier een gezellige markt. Voor strandliefhebbers zijn de Stranden van Marina di Bibbona, Marina di Castagneto Carducci, Vada en Cecina Mare een heerlijke plek om te verblijven. Verder zijn de steden Siena, Pisa, San Gimignano, Volterra op redelijke afstand gelegen en zeker een bezoek waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Agriturismo Eucaliptus!


Boeken op Agriturismo Eucaliptus

Tendi verhuurt op camping Agriturismo Eucaliptus lodgetenten met sanitair (Tendi Safaritenten met badkamer/sanitair).