Al Lago di Lago

8.2
85 pl.
direct
Kleine gastvrije camping in Prosecco-gebied
Direct aan mooi meer gelegen
Kindvriendelijke camping, speeltuin
Leuk zwembad en fijn restaurant
Ontdek Prosecco gebied
Bezoek Padua en Venetië

Boeken op camping Al Lago di Lago? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Al Lago di Lago

Over camping Al Lago di Lago, Veneto/Adriatische kust

Ben je op zoek naar een kleine camping in Italië? Deze gastvrije kleine glampingcamping ligt aan een mooi meer het Lago di Lago. De eigenaars vinden het heel belangrijk dat jij hier een fantastische vakantie beleeft. Gezinnen met kinderen voelen zich hier direct thuis. Er is een fijne speeltuin en een leuk zwembad om te relaxen. Op deze fijne camping vind je een leuk restaurant en gezellige bar. De ligging aan de voet van de Dolomieten

Kiezen tussen het mooie meer of het fijne zwembad
Bij Tarzo ligt een meer dat uitkijkt op de Venetiaanse Pre-alpen, in het midden van de sprookjesachtige omgeving van de Prosecco Wijn, met een zon die bij ondergang in het water lijkt te duiken. Vanaf de camping kun je genieten van deze ondergaande zon. De strandtent Lido Pre Alpino ligt aan de oevers van dit historische meer (oorsprong ligt in de ijstijd).
Op deze camping zul je elke dag moeten kiezen tussen het strand of het fijne zwembad.

Geniet van de mooie omgeving, de cultuur en natuur.
De camping ligt in het hart van de Alta Marca Trevigiana, een gebied om te bezoeken, maar ook om te beleven, te drinken en te eten, rijk aan geschiedenis en cultuur en met een uitgebreid aanbod van excursies, trekking of andere sporten zoals paragliden, mountainbiken en kanoën. Breng zeker een bezoek aan Padua (Padova) de Sant Antonio Basiliek is een indrukwekkend gebouw. Ook een bezoek aan Venetië mag natuurlijk niet ontbreken.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Al Lago di Lago!


Boeken op Al Lago di Lago

Vacanceselect verhuurt op camping Al Lago di Lago stacaravans, mobilehomes (Stacaravans Confort en Superior max. 4-6 personen).